Търпението на Манчестър Юнайтед отново нападателя Антони Марсиал изглежда, че

...
Търпението на Манчестър Юнайтед отново нападателя Антони Марсиал изглежда, че
Коментари Харесай

Решено: Манчестър Юнайтед разкарва Марсиал през лятото

Търпението на Манчестър Юнайтед още веднъж нападателя Антони Марсиал наподобява, че се е изчерпало и той ще си тръгне след края на сезона, твърди The Sun.

Французинът се насочи право към тунела, откакто бе сменен в 57-ата минута при успеха с 1:0 против Борнемут в събота. Това беше още едно от разочароващите представяния от нападателя, който има единствено осем гола в 27 изяви този сезон. Ръководството на „ Олд Трафорд “ към този момент е готово да го пусне, като това е в съгласие и с мениджъра Ерик загар Хаг. Откриващият гол на Марсиал при успеха с 2:0 против Уулвърхемптън преди 10 дни беше единственият му гол в последните 10 мача..

Марсиал беше единствено на 19, когато се причисли към „ алените дяволи “ от Монако за 60 милиона паунда през 2015-а година. Той направи добър първи сезон с общо 17 попадения, а през 2019/2020 година означи рекордните си за клуба 23 гола. Но от този момент французинът е отбелязал единствено 16 гола за последните три сезона и непрекъснато страда от травми.

През предходната акция той беше даден чартърен на Севиля, който с наслада го изпрати назад, откакто означи единствено един път в 12 мача.

Мениджърът на Юнайтед – Тен Хаг, непрекъснато го защитавашепрез тази акция, даже потвърждавайки, че тимът е по-добър, когато той играе. След като обаче му остава единствено една година от контракта му, а Юнайтед има обезверена потребност от някой, който да помогне на Маркъс Рашфорд във връзка с головете, от „ Олд Трафорд “ ще изслушват всевъзможни оферти за французина.

Основната трансферна цел на Юнайтед за лятото си остава голмайстор №1 на Тотнъм за всички времена Хари Кейн, за който в клуба към момента са уверени, че ще могат да сключат договорка за към 115 милиона евро.

Man United are ready to dump Anthony Martial this summer
— The Sun - Man Utd (@SunManUtd)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР