Търпението на хубавицата вече поддава пред постоянните опити за майтап

...
Търпението на хубавицата вече поддава пред постоянните опити за майтап
Коментари Харесай

Ако погледите можеха да убиват: Какво се случва между Деси С...

Търпението на хубавицата към този момент поддава пред непрекъснатите опити за подбив на Кадиев

Този път Деси Стоянова едвам сдържа нервите си след следващата пъклен неуместна смешка на Сашо Кадиев.

Водещата на „ Преди обед ” по bTV Деси Стоянова безусловно избухна в коментара си за случая с разменените бебета в столичната болница „ Шейново ”. Необичайно за нея, тя увеличи звук и ръкомахаше, до момента в който обясняваше какъв брой ужасна е тази неточност.

Журналистката, която е и майка, беше безапелационна, че казусът ще аргументи голяма психична контузия. Тя уверено съобщи, че родителите би трябвало да си търсят правата и да изискат голямо обезщетение от болничното заведение. Стоянова беше извънредно възмутена и от метода, по който една от майките е била известена за случая и по какъв начин при нея пристигнала да я убеждава, че „ и другото дете е доста хубаво ”. Думите ѝ откриха поддръжка от седмичния коментатор в „ Преди обед ”, спортният публицист Ники Александров, написа vihrogon.bg.

„ Ако това беше някоя болница в западна страна, щеше да е пред банкрут, откакто заплати компенсацията ”, разяснява той. Александров обаче цитира и статистика, която сочи, че в Съединени американски щати годишно има 28 000 случая на разменени бебета. Двамата обърнаха внимание и на страха, който ще обхване доста родители след разгласяването на случая.

„ И аз съм раждал в „ Шейново ”, опита да се пошегува Сашо Кадиев.

В отговор той получи подобен вцепеняващ взор от колежата си Деси Стоянова, че незабавно разбра, какъв брой несвоевременно е било да осмива обстановката. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР