Търпение и упорита работа - така реши един жител на

...
Търпение и упорита работа - така реши един жител на
Коментари Харесай

Играч в лотарията разкри стратегията си за джакпота

Търпение и упорита работа - по този начин реши един гражданин на Съединените щати, който съвсем 10 години настойчиво участваше в лотарията с една и съща поредност от цифри. И най-после тактиката му докара до победа. Мъжът от град Боуи, Мериленд, неотдавна удари джакпот от 50 000 $.

62-годишният победител изиска да остане неизвестен и даже не разкри своята работа. Едно е несъмнено: той е доста толерантен и твърдоглав, защото не се отхвърля 10 години. Тези 5 зодии печелят пари като с магическа пръчица В продължение на толкоз доста години мъжът постоянно купувал лотарийните билети на Мериленд, без да пропусне съвсем нито един тираж, и поставял едни и същи цифри в тях.

По подигравка на ориста един единствен път той не си купил билет и тъкмо тогава „ неговите “ цифри се оказали печеливши.

Но това единствено го довело до по-голямо неизменност. " Честно казано, в началото не го имах вяра. Погледнах към печелившите цифри и си помислих: те са моите ", споделя спечелилият в
лотарията. Получавайки дълго чаканата премия за посветеността си, спечелилият възнамерява да похарчи парите за нова гаражна врата, пералня и сушилня.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР