Търпение и перфекционизъм - това според Павел Павлов са основните

...
Търпение и перфекционизъм - това според Павел Павлов са основните
Коментари Харесай

Необикновените десерти на Павел Павлов

Търпение и перфекционизъм - това съгласно Павел Павлов са главните качества, които би трябвало да има един добър сладкар. И тъкмо като подобен, от през вчерашния ден, 10 септември, го гледаме като водещ на кулинарното предаване " Нещо сладко с Павел Павлов ".

Павел не е желал да бъде водещ, не е и кандидатствал за позицията. " Екипът на малкия екран се свърза с мен и организирахме изявление. Разбрахме си и започнахме да снимаме. "

Предизвикателството той дефинира като в действителност огромно - снимат по 14 часа дневно. Но най-трудното нещо, пред което се изправя по време на фотосите, е българският език. Признава си, че го е позабравил, тъй като от много години към този момент не живее тук. А да се изправиш и да приказваш по телевизия е сериозна и виновна задача.

Имало е моменти, в които се е питал за какво е приел, само че в този момент не съжалява. " Беше доста забавно и научих доста нови неща. "

 Снимка 377706

Сигурни сме, че това е имитация, която Павел не споделя за първи път, тъй като целият му професионален път е бил тъкмо подобен - забавен и надграждащ. Разбира се, елементарно начало няма, и първата му работа е като мияч. Още от този момент той знае, че не всичко идва на готово - както това се е случило с телевизионното предаване. " Трябва да отидеш и да си го спечелиш. "

Ресторантът, който Павел счита, че е повлиял най-вече на развиването му като кулинар, е Tango в Норвегия. Там той работи три години и половина, шест дни в седмицата по 12 часа; в събота - по 18 часа.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Pavel Pavlov (@chef_pavel_pavlov) на Авг 13, 2018 в 7:06 PDT

" Всяка седмица сменяхме менюто, а по този начин човек научава доста, творчеството му много се трансформира. Всяка седмица би трябвало да направиш нещо ново и да държиш постоянно едно съществено високо равнище. И това е най-трудното. "

Именно в моменти на " най-трудното " търпението (за което към този момент споменахме) оказва помощ на Павел да вземе и най-хубаво. При това - от всички готвачи, с които е работил.

" Всеки има разнообразни стандарти и визии. Единият желае нещата да се получат по един метод, другият - по втори. Най-важното е да избереш най-хубавите качества от основния готвач и да ги вземеш. "

Може би най-вече той е взел от Чад Кабрал. В момента обаче Павел е огромен обожател на това, което вършат Жорди Бордас и Рамон Морато.

 Снимка 377709

Нямаше по какъв начин да не попитаме кой е обичаният му десерт. Явно, той пък нямаше по какъв начин да не ни отговори с " Ох, този въпрос... "

И въпреки всичко: съответен обичан десерт Павел няма, само че доста обича шоколад и може да го яде непрекъснато.

Афинитетът му е към невероятните десерти. А с цел да бъде избран по този начин, един десерт би трябвало да бъде презентиран по невероятен метод. Точно това и прави Павел - тъй като от елементарни артикули той основава освен усет, само че и страст. Точно в нея вижда и ключа към невероятния десерт.

 Снимка 377708

Какви десерти да чакаме от " Нещо сладко с Павел Павлов "?
Има и бързи, има и лесни, има и някои по-трудни. Мисля, че има всевъзможни - за всевъзможни хора и тяхното всекидневие.

Но това беше и задачата, тъй като има доста хора, които работят доста и нямат време да създадат нещо сладко. Ето за какво съм подбрал много бързи предписания.

Сам ли подбрахте рецептите и на какъв принцип?
Да, персонално, и бях доста благополучен, тъй като ми дадоха опцията да дефинира какво да сготвям. Да показва себе си от своя позиция.

Какво следва след предаването?
Интересно ми е да видя по какъв начин ще се развият нещата за мен след края му. Дали ще има някаква разлика в моя живот, или не.

Иначе съм концентриран върху бизнеса, който имам. Скоро следва да отворя сладкарски магазин в Норвегия. Надявам се един ден да направя същото и в България.

" Нещо сладко с Павел Павлов " се излъчва всеки ден от 14 ч. по 24Kitchen
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР