Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03 . Винаги, когато сте

...
Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03 . Винаги, когато сте
Коментари Харесай

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03. Винаги, когато сте комплицирани по отношение на дадена обстановка и търсите отговори, е добра концепция да попитате картите Таро за насоки! Независимо дали твърдо вярвате, че тези карти могат да ви кажат бъдещето ви или просто обичате ритуала, вашият Таро хороскоп за седмицата от 6.03-12.03 ще ви даде насоките, от които се нуждаете.

 

Вижте какво чака всяка зодия съгласно Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 

Овен – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Колесницата

Колесницата е карта Таро, която предизвиква силата на волята, действието и самоконтрола. Тази седмица 6.03-12.03 от вас се желае да повярвате в силата си и самоуверено да поемете юздите, до момента в който се придвижвате към задачата, която имате. Това не е време да чакате пасивно да ви се случат положителни неща. Тази карта Таро знае, че всичко, което си заслужава, изисква твърдоглав труд и дисциплинираност. Като облечете прочувствената и умствената си ризница, вие си позволявате да се впуснете в бъдещето си, необезпокоявани от каквито и трудности да изскачат по пътя.

 

Телец – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

5 жезли

Може да ви се стори, че сте въвлечени в спор тази седмица!  Картата Таро 5 -те жезли демонстрират, че се пробвате да работите за реализиране на някакъв тип цел, само че се сблъсквате с трудности, които пречат на вашия прогрес. Може би се чувствате по този начин, като че ли вашата позиция е оспорена или може да ви е мъчно да работите с съответен човек. Така или другояче, тази седмица сте изправени пред предизвикването в действителност да се вслушвате в мненията на другите. Може да откриете, че това, което в началото наподобява като рецензия, в действителност е градивна противоположна връзка, която ще ви помогне в дълготраен проект.

 

зодия Близнаци – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

6 жезли

Тази седмица 6.03-12.03 успеха е ваша! Карта Таро 6 жезли е карта на решителността и достойнството. Това демонстрира, че освен сте работили интензивно и сте постигнали задачите си, само че и стартирате да получавате самопризнание с помощта на тях. Въведохте ли нов здравословен режим и други го видяха? Може да сте склонни да отхвърлите този тип самопризнание, само че в този момент не е моментът за позор. Добре е да бъдете приети за достиженията си, тъй че се насладете на този миг.

Рак – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Асо купи

Тази седмица 6.03-12.03 ще яхнете вълната от положително въодушевление! Картата Таро Асо купи алармира за време, което е изпълнено с позитивна прочувствена сила. Щастието, творчеството и състраданието са ваши за взимане. Това също по този начин значи способността да укрепите съществуващите си връзки – и може би да срещнете нов другар или сътрудник! Ако в последно време сте се чувствали затворени, време е да отворите сърцето си, с цел да приветствате любовта и мира, които заслужавате. Това е вашият късмет да отпиете от чашата на надълбоко духовно задоволство, тъй че отпийте!

 

Лъв – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Свят/Вселена

Вашето обръщение за седмицата 6.03-12.03 е за основаване на повече баланс в живота ви. Таро ви дава доста благоприятни условия да обмислите тази тематика, само че карта Таро Светът евентуално е най-хубавият израз на тази потребност. Тази карта ви предизвиква да погледнете всяка сфера на вашето битие – прочувствена, физическа, умствена и духовна. Липсва ли ви естетика в някоя от тези области? Ако е по този начин, съветваме ви освен да разберете по какъв начин да постигнете този баланс, само че и по какъв начин да го поддържате

 

 

Дева – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Сила

Карта Таро Сила алармира, че имате вътрешната мощ на духа, нужна за грациозно навигиране в сложна обстановка в живота ви. Лесно е да се изгубите в страсти като яд, горест, боязън или позор, само че вие сте призовани да се издигнете над това тази седмица 6.03-12.03 и да останете спокойни време. Не действайте съгласно инстинктите си. Вместо това прегърнете своята по-добра и състрадателна страна. Това ви разрешава да станете боец, който управлява  емоциите и чуствата си.

 

Везни – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

8 чаши

Тази седмица 6.03-12.03 сте призовани да се отделите от разочароваща обстановка или неудовлетворяваща връзка в живота ви. Картата Таро – 8 чаши признава, че тази разлъка ще бъде мъчителна, изключително откакто сте посветили толкоз доста време и сила на нея. Всъщност това може да е една от аргументите да не сте траяли напред. Вместо да се фокусирате върху обстановката или да се надявате нещата да се трансформират, приемете действителността такава, каквато е. Не забравяйте, че тази разлъка ще ви нарани краткотрайно, само че оставането може да ви нарани повече в дълготраен проект.

 

Скорпион – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

10 чаши

Тази седмица 6.03-12.03 във вашия свят всичко се обрисува сполучливо! Карта Таро 10 -те чаши е доста позитивна карта, означаваща повдигащи страсти и сполучливи взаимоотношения. В последна сметка може да прекарате повече качествено време от нормално със фамилията си или е допустимо да видите по какъв начин нещата процъфтяват в любовните въпроси. Отделете време да се огледате към себе си и да благодарите за всички благословии, които идват по пътя ви. Не ни се случва доста постоянно да се носим в деветия облак, тъй че се наслаждавайте на всяка секунда!

 

Стрелец – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

Съд

Може да сте на прага на решение, което ще има продължително влияние! Вие сте на този кръстопът от известно време, не сте сигурни по кой път да тръгнете. Картата Таро – Съд е  на преценката знае, че най-хубавият избор идва от съвършеното комбиниране на разум и сърце. Това ще изисква от вас да погледнете в предишното си за осезаеми уроци, които сте научили, само че също по този начин би трябвало да се свържете с вътрешното си аз и да слушате какво се пробва да ви каже вашата вътрешен глас. Това е седмицата 6.03-12.03, в която би трябвало да вземете решение – и към този момент имате всичко належащо, с цел да го извършите.

 

Козирог – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

8 мечове

Картата Таро 8 от мечове демонстрира, че се чувствате в капан сега, вярвайки, че няма излаз от настоящите ви условия. Тази седмица 6.03-12.03 ви приканват да се запитате дали в действителност сте блокирани… или просто сте в затвор по ваш личен дизайн. Несигурността, страхът и подозрението постоянно са усеща, които ни държат в обстановки доста по-дълго, в сравнение с би трябвало. Разгледайте този въпрос по-отблизо. Може да откриете, че самоналожените ограничавания са ви спирали от самото начало.

 

 

Водолей  – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

9 жезли

Може да откриете, че наближавате финалната линия тази седмица 6.03-12.03! Картата Таро 9 жезли признават постоянството и отдадеността, които сте вложили в персонална цел, към която работите. Вашите първични цели и хрумвания са нарастнали и сте толкоз покрай задачата си и най-сетне ще достигнете задачата си. Въпреки че от време на време пътят може да е бил дълъг и изтощителен, в този момент не е време да се отказвате. Устойчивостта е най-големият ви актив сега, тъй че облечете бойната си ризница и продължете напред, без значение от това, което животът може да ви сервира.

 

Риби – Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03

 Таро прогноза за седмицата от 6.03-12.03  за всички зодии

3 пентакли

Картата Таро 3 -те пентакли желае да признае, че сте на прав път! Работите ли върху нещо ново сега? Тази карта ви предизвиква да продължите. Независимо какъв брой грандиозна е тази концепция, вие имате уменията и опциите да я осъществите. Тази седмица  6.03-12.03 е времето да си напишете домашното и да се подготвите, като създадете повсеместен проект, в случай че към момента нямате подобен. И не се опасявайте да се обърнете към другите за помощ – работата в екип може да ви води по-далеч, в сравнение с сте очаквали.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР