Таро картите са полезни в астрологията за свързването с дълбоките

...
Таро картите са полезни в астрологията за свързването с дълбоките
Коментари Харесай

Коя карта Таро си според зодията и какво е посланието ѝ към теб?

Таро картите са потребни в астрологията за свързването с дълбоките и езотеричните аспекти на нашия живот. Всяка зодия е обвързвана с избрана карта Таро, съответстваща на чертите и особеностите на характера. Ако опознаете тази карта, която е обвързвана със знака ви, това ще ви помогне за по-добро себеопознаване. Нека ви разкажем коя карта дава отговор на вашия знак на зодиака и какво потребно може да научите от нея.

Овенът

Таро картата за Овена е тази на Императора. Той е въплъщение на персона с престиж, мощ и преданост. Като един същински император, Овенът има храброст, експедитивност и  готовност да служи на хората, близки до сърцето му. Тази карта моли Овена за съсредоточаването му върху подобряването на концепцията за самодисциплина, с цел да резервира контрола си над света, който построява и ръководи.

Телецът

Жрицата е карта, обвързвана с Телеца. Подобно на него, тя е постоянна – стои крепко на земята, като внимава да не работи бързо и импулсивно. Включва всичко, позволяващо му  да се придвижи към мечтаните цели и достижения. Тази карта припомня, че Овните би трябвало да изследват света към тях и да опознаят себе си.

Близнаците

Близнаците се свързват с картата на Влюбените, които съставляват - хармонични връзки сред брачен партньор и брачна половинка. Този тип карта приканва Близнаците да се съсредоточат върху сливане на всички аспекти на личността им и да се харесват такива, каквито са – със своите позитивни и негативни черти.

Ракът

Колесницата е Таро карта, отвеждаща Рака до местоназначението му. Докато Раците постоянно се свързват с възприятие за грижа за своето семейство и другари, те също се нуждаят от известна доза самостоятелност. Колесницата им напомня  да отделят време и да се грижат и за себе си в наличието на другите.

Лъвът
Най-търпеливата, уравновесена и лоялна в любовта зодия
Както знаем, Зодиакът е формиран от 12 зодиакални знака, като всеки от тях има както доста позитивни, по този начин и негативни черти....
Прочети повече
Лъвът е показан от мощ и се назовава карта Желание в колодата на Таро. Без значение от кое тесте е, силата която се крие зад картата е смелостта, нужна за постигането на мечтаните цели. Тази карта предизвиква Лъвовете да комбинират своята мотивация със самодисциплина.

Девите

Отшелникът е картата, която най-добре разказва съзвездието на независимостта на  Девата. Тази карта показва нейната потребност от пространство и време, с цел да разсъждава върху вътрешните им мисли и усеща, само че също по този начин и припомня да се отвори и да показа себе си с близките. Дори и  един аскет да е благополучен самичък, той не би трябвало да се отдава на това, нито би трябвало да се плаши от междуличностните връзки.

Везните

Балансираните Везни са свързани  с картата на Справедливостта. Везните са честни и жадуват за справедливостта и достоверността в живота си. Тази карта приканва Везните да видят истината и да заобикалят безкрайни полемики или несъразмерни разсъждения.
На кой от 4-те знака на зодиака ориста ще донесе благополучие до края на зимата
Венера и Юпитер ще донесат благополучие в задоволително количество. Те могат да подсигуряват, че животът на човек върви вярно и сърцето му е из...
Прочети повече
Скорпионът

Дълбокият и тайнствен Скорпион е показан от картата на Смъртта. Тази карта може да е страшна, само че в действителност става дума за смяна и завършек на обстановка или връзка. Точно както Скорпионите постоянно минават през метаморфози в живота си, тази карта им припомня да се отърват от старите мемоари и да гледат напред.

Стрелецът

Умереността е картата, обвързвана с радостния Стрелец. Въпреки че Стрелците са известни като безконечните оптимисти, те могат да бъдат прочувствено и духовно обезкуражени от трудности и провокации в живота. Картите за сдържаност ги предизвикват да запазят салдото си и да се съсредоточат върху задачите си, макар непредвидените условия.

Козирогът
Обичат, само че не се издават: 3 зодии, които избират да не признават любовта си
Когато възприятията утихнат малко и на тяхно място идват спокойствието, грижата и приемането на човек с всичките му дефекти, по този начин възн...
Прочети повече
Отговорният Козирог се свързва с картата на Дявола, чието значение постоянно е накриво. Дяволът съставлява нашата сянка, земя, която доста Козирози са склонни да пренебрегват или потискат. Тази карта  приканва Козирозите да одобряват своите негативни черти (които всички ние имаме), вместо да се пробват да ги пренебрегват изцяло.

Водолеят

Водолеят свети като двойника си от Таро – Звездата. Подобно на Водолея, тази карта е притежател на вода и може да ви насърчи да бъдете по-смели. Водолеите са умни и общителни и от време на време не помнят да се успокоят и в действителност да одобряват възприятията си. Звездите ги молят да одобряват тези усеща и да ги изживеят.

Рибите

Странните Риби са показани от Луната – карта, която осветява нашата скрита природа. Тази карта свързва нашите фантазии, сърца и въображения. Това са детайлите, които Рибите показват мощно. Луната ги предизвиква към задълбочаване на тяхната връзка с циклите на Луната, което ще им помогне по-ясно да схванат своите душевен положения, изменящи се дружно с лунните етапи.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР