Търновските рокери Емо Черния и Миро Пашата, в чиитo биографии

...
Търновските рокери Емо Черния и Миро Пашата, в чиитo биографии
Коментари Харесай

"Ангелите от ада" возят Слави

Търновските рокери Емо Черния и Миро Пашата, в чиитo биографии участват регистрации за дрога и присъди за рекет и побои, са ескортирали Слави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български артист, ефирен водещ и... към профила на мегаконцерта му на стадион "Василев Левски ", написа "България Днес ".

Това се вижда и от любопитни снимки от събитието, оповестени в обществените мрежи.

Грандиозното шоу в края на септември 2015 година събра над 70 000 индивида, които пяха и танцуваха с Дългия макар изливащия се пороен дъжд.

Купонът бе открит от Крисия, която с трогателно изявление надъха почитателите, до момента в който специфичен часовник на екраните отброяваше минутите до появяването на Слави.

Самият той пристигна на сцената с бляскав мотор, ескортиран от огромна група рокери, които возеха и балерините. Няколко минути по-късно мотористите напуснаха сцената, без Трифонов да ги показа или даже разгласи имената им.



фотография: Facebook

От емблемите им се разбра само, че са част от групировката "Ангелите от пъкъла ". Рокерската организация е учредена през 1948 година в Съединени американски щати и скоростно се разраства в целия свят. В голям брой изявления рокерите се свързват с богата палитра от престъпни прояви. Доклади на Интерпол сочат, че "Ангелите от пъкъла " имат хиляди членове в Западна Европа. Благодарение на свирепа дисциплинираност и брутално принуждение мотористите управляват проституцията, трафика на дрога и оръжие в огромна част от континента.

У нас рокерското приятелство стъпва през 2014 година с разкриване на клонове във Велико Търново, Бургас и Асеновград. Верни на традициите, и част от родните "Ангели от пъкъла " също имат солидни престъпни биографии, изясняват спецченгета. Сред босовете на организацията в остарялата столица са месните крими величия Емил Йорданов - Емо Черния и Мирослав Пашов - Миро Пашата, излиза наяве от техни изявления пред интернет уебсайт. В материала двамата си признават, че поддържат положителни връзки с падащия си по моторите Слави Трифонов. Дългият даже е един от дребното позволени да влязат в затворения за външни хора клуб на рокерите в Търново, хвалят се търновските „ ангели “.

Дългия от своя страна пък кани рокерите на концерта си на „ Васил Левски “. Снимки от събитието демонстрират, че Трифонов е извънредно непосредствен с „ Ангелите от пъкъла “ и даже малко преди концерта театралничи яхнал техен мотор с изплезен език.



фотография: Facebook

Това не му пречи да пропусне да показа новите си другари пред екзалтираната аудитория на концерта. Според ченгета причина за това са солидните престъпни биографии на Емо Черния и Миро Пашата.

Имената на двамата рокерски босове се появяват в десетки медийни изявления през последните 10 години.

Първия конфликт на Пашата и Черния с ченгетата е от 2009 година Тогава двамата са задържани след тъжба за рекет на мъж от Полски Тръмбеш. При следствието се обяснява, че потърпевшият Гюрай Ашимов дължал пет бона на своя съгражданин Иво Хамстера. След като Хамстера не си получил парите, схванал за компания в остарялата столица, която се занимавала с несъбираеми вземания, написа месният вестник "Янтра Днес ". Ставало дума за сдружението "Емпайър " ООД, благосъстоятелност на което били Черния и Пашата. Двамата се договорили с Хамстера да приберат дълга към него, като половината от парите да останат за тях. Впоследствие Черния и Пашата отвличат Гюрай и го бият грубо, до момента в който не обещае да върне парите. Няколко дни по-късно къщата на длъжника е запалена. Малко след палежа двамата приятели на Слави са арестувани при шумна акция на Министерство на вътрешните работи. Техните имена се появиха в листата на 300-те най-опасни бандити в страната на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила. След арестите ченгета показаха Пашата като един от водачите на наркобизнеса в региона. Криминалисти даже твърдяха за засечени негови контакти с Митьо Очите. В последна сметка обвинявания за дрога по този начин и няма. Обвинението за рекет пък завърши с условна присъда. Двамата имат и по още една условна присъда за побои.

В края на предходната година имената на рокерите се появиха в медиите и около разрушена в Търново нова наркобанда. Официална информация от прокуратурата за тяхно присъединяване дружно с другите задържани обаче не е обявявана.

"Не познавам персонално тези рокери и не съм проверявал биографиите им. На концерта имаше и трактор, белким и предишното на индивида, който го е карал, да гледаме ", разяснява посредством пиарката си Слави Трифонов.



фотография: Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР