Тържеството в Грозни по случай ребрандирането на местната футболна гордост

...
Тържеството в Грозни по случай ребрандирането на местната футболна гордост
Коментари Харесай

Кадиров обяви сватбата на столетието в Русия

Тържеството в Грозни по случай ребрандирането на локалната футболна горделивост от Терек на Ахмат роди и друга огромна вест. Кой да я заяви, в случай че не домакинът Рамзан Кадиров. Иначе Ахмат е името на починалия му татко, а концепцията за прекръстването пристигна " непринудено " от почитателите.

Главата на Чеченската република даде банкет за съветски звезди като Яна Рудковская, Евгений Плюшченко, Валерия, Виктория Лопирева, Тимати, Николай Басков. В Грозни долетя самият Роналдиньо, легендата на бразилския футбол.

Кадиров даде банкет по случая прекръстването на Терек на Ахмат, както се споделя неговият татко, също чеченски водач, погубен преди години

Прочутият оперен и поп артист Николай Басков ненадейно прекъсна вечерята и направи сантиментално предложение на красивата Виктория Лопирева. Тя е дипломат на Мондиал 2018 в Русия, също по този начин тв процудент, водещ, модел и какво ли още не.

Николай постави безценен камък върху ръката на русото прелъщение и се изясни в обич: " Моето сърце изцяло й принадлежи, към този момент не сме другари ", сподели артистът, който също по този начин е и артист.

Николай е бясно влюбен във Виктория

Кадиров побърза да разгласи сватбата за 5 октомври, като хазаин още веднъж ще бъде Грозни. " Съвсем скоро! В град Грозни! Сватбата на столетието! Заинтригувах ли ви? И по този начин, на пети октомври, в деня на град Грозни в столицата на чеченската република ще се състои грандиозно събитие.

Сватбата на Народният актьор на Руската федерация, " Златният глас " на нашата страна Николай Басков и очарователната телевизионна водеща, " Мис Русия 2003 ", дипломат на Мондиал 2018 Виктория Лопирева. Сърцата им се откриха в Грозни ", написа Кадиров.

Булката стана Мис Русия преди 14 години

Футболните влакна не стопират дотук. И за двамата ще е втори брак. Преди 4 години Виктория подвигна женитба на Малдивите с съветския национал и плейбой Фьодор Смолов. Но разводът не закъсня.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР