Tържествена церемония по предоставяне на 73 патрулни полицейски автомобили с

...
Tържествена церемония по предоставяне на 73 патрулни полицейски автомобили с
Коментари Харесай

Нови автомобили получи бургаската полиция

Tържествена гала по даване на 73 патрулни полицейски коли с нараснала проходимост се организира на Морска гара в Бургас. Колите са обезпечени в рамите на механизма за незабавна помощ по фонд „ Убежище, миграция и интеграция “, фонд „ Вътрешна сигурност “, както и по Рамковото съглашение „ Подкрепа за справяне с миграционния напън по българските външни държавни граници “.
Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас получи 53 автомобила, а Зоналното жандармерийско ръководство – Бургас, 20. Колите са оборудвани със система за различаване на регистрационни номера, която показва търсени коли. Освен това служителите на реда ще разполагат и с друга техника, която оказва помощ да бъдат спирани наложително транспортни средства, да се подава бърза информация, да се обезопасяват местопроизшествия.
Областният шеф на Бургаска област Вълчо Чолаков поздрави служителите на реда за новата облага и сподели, че гледката на тези коли го респектира и се надява да е по този начин и с всички които погазват закона. Според него тези коли са тип надграждане и метод за бърза реакция на полицията.
Да бъдат залавяни бързо нарушителите пожела кметът на Община Бургас Димитър Николов. Така градът и районът ще станат още по-добро място за живеене.

Новите коли бяха осветени от църковни чиновници, които се помолиха за здравето на служителите на реда, за тяхната сполучлива работа и сигурност.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР