Тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет на трона

...
Тържествата по случай платинения юбилей на кралица Елизабет на трона
Коментари Харесай

6 от най-запомнящите се моменти от юбилея на кралицата

Тържествата по случай платинения празник на кралица Елизабет на трона продължиха четири дни - имате боен церемониал, специфична работа за признателност в катедралата " Сейнт Пол " и величествен концерт в Бъкингамския замък. Тържествата завършиха в неделя с карнавално шествие в Лондон, както и с празненства по улиците в цялата страна.

Ето и най-хубавите моменти на кралското семейство съгласно BBC:
 Слави Трифонов: Оттеглям министрите от държавното управление и поставям завършек на тая мъка 8 юни 2022 | От през днешния ден издърпвам министрите на Има Такъв Народ и слагам завършек на тази мъка. Това разгласи в живо включване в обществените...
1. Принц Луи открадна шоуто

Луи открадна шоуто още в първия ден на балкона на Бъкингамския замък, запушвайки ушите си с ръцете по време на авиошоуто по случай платинения празник на прабаба му кралица Елизабет Втора. Преди грандиозния въздушен театър 4-годишният Луи – наследник на херцога и херцогинята на Кеймбридж – бе забележим Джордж да се беседва с кралицата, която с брат му принцеса и сестра му принцеса Шарлот галено назовават ​​„ Ган Ган ". Въпреки че хората се радваха да видят 96 -годишната Елизабет Втора на балкона Луи беше същинската звезда на шоуто.

Докато самолети и хеликоптери на RAF прекосяваха над Бъкингамския замък, той запуши ушите си, махаше на тълпата и правеше смешни физиономии.

Той продължава да забавлява хората и по време на карнавалното шествие в неделя.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР