Тържества по повод откриването на американското посолство в Ерусалим и

...
Тържества по повод откриването на американското посолство в Ерусалим и
Коментари Харесай

Рамзан Кадиров за вчерашния ден в Близкия изток: Тържества и реки от кръв

Тържества във връзка откриването на американското посолство в Ерусалим и реки от палестинска кръв. Така ще бъде запомнен вчерашният ден. Това написа чеченският водач Рамзан Кадиров в обществените мрежи, съобщи РИА Новости.

Президентът на самостоятелната южна съветска република разяснява вчерашните конфликти сред палестинци и израелските сили за сигурност. "14 май 2018 година ще влезе в историята на света като ден на еврейската наслада и палестинските жертви ", добави той.

"Президентът на на Съединени американски щати Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на... към профила не се вслуша в гласа на разсъдъка. Той не чу думите на свои съдружници и с преместването на посолството на страната си от Тел Авив в Ерусалим възпламени справедливия яд на мюсюлманите. От всичко това е ясно едно - Съединени американски щати и Израел се опасяват от мира в Близкия изток. Те желаят война ", безапелационен бе Кадиров.

Здравните управляващи на Палестина по-рано обявиха, че при конфликтите през вчерашния ден са починали 59 души и пострадаха над 2700.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР