Тарикати предлагат матурата по български език и литература срещу заплащане

...
Тарикати предлагат матурата по български език и литература срещу заплащане
Коментари Харесай

Тарикати продават матурата на модули в интернет срещу...

Тарикати оферират матурата по български език и литература против възнаграждение в интернет и тази година. Този път обаче те я търгуват на модули. Ако искаш да изкараш единствено тройка и ти би трябвало единствено първи модул, в който се заграждат отговори, цената е 50 лева Ако искаш да изкараш и трите модула, цената към този момент скача над 100, написа " Стандарт ".

От МОН обясниха, че приключването на отговорите е невероятно, защото са взети всички ограничения за сигурност. " Още в петък прегледахме камерите и запечатахме залите, в които ще се държат изпити ", съобщи шефът на 119-то учебно заведение Диян Стаматов. Видеонаблюдение е обезпечено съвсем на всички места, само че има обособени стаи, в които камери ще липсват. Изпитите ще се пазят от 10 100 квестори.

Изпитът стартира в осем часа сутринта, като сред всеки обособен модул има пауза. По време на първия учениците не могат да излизат. Те би трябвало да оставят мобилните си телефони, като същото би трябвало да създадат и квесторите. По коридорите ще дежурят и родители, а видеокамерите ще се следят и от МОН.

Темата от третия модул, която е есе или съчинение, ще бъде оповестена едвам в 12 часа по БНР. Самите три изпитни разновидността ще бъдат генерирани компютърно още в 5,30 часа сутринта. В 10 пък стартира изпитът на седмокласниците, който се състои от два модула - тест и преразказ. Той служи за приемане в гимназия и тази година, като резултатите ще бъдат в точки. Минимум 30 точки би трябвало да изкара един седмокласник, с цел да бъде признат в гимназия. Максимумът е 100.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР