Тарикат заряза лъскавия си джип на две паркоместа във Враца,

...
Тарикат заряза лъскавия си джип на две паркоместа във Враца,
Коментари Харесай

Ти Q7 карал ли си? Тарикат заряза скъпарския си джип на две места на паркинг във Враца /снимка/

Тарикат заряза лъскавия си джип на две паркоместа във Враца, научи BulNews. Снимка на скъпото "Ауди Q7 " бе качена от безкористен жител в една от врачанските катаджийски групи. Човекът е останал засегнат от метода, по който е бил спрян джипът на паркинга на локален хипермаркет. Той е решил да увековечи тази нагла постъпка, а по-късно за наставление я е споделил в интернет пространството и със своите съграждани.
На фотоса се вижда, че скъпарското возило, което е със софийска регистрация, е зарязано на две места, освен това за хора с увреждания. По всичко проличава обаче, че инвалидни са шофьорските умения на лидера. Той въобще не се е затруднил да паркира, на едно място своя автомобил и е решил, че за никого няма да съставлява проблем, в случай че джипът му остане по този безразсъден метод за един час, до момента в който обиколи няколко пъти хипермаркета, с цел да напазарува нужното за вечеря.
Под поста във фейсбук незабавно започнаха да се изливат мнения - някои хапливи, и с право, други - с подигравка, защото врачани очевидно привикнаха с сходни гледки.
"Може би пази място на още някой неработоспособен ", "Той единствено откъм гърба е неработоспособен, другояче не е ", "Този е с два леви крайници " и "Умствен неработоспособен ", са единствено част от мненията на локалните.
По всяка възможност в случай че притежателят на возилото беше в неравностойно състояние, щеше да е по-солидарен с хората като него и да намерения и за тях. С постъпката си лидерът демонстрира тъкмо противоположното и като че ли си е повярвал, че лъскавите возила купуват и правото да паркираш както си искаш.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР