Тарик Тротър е най-известен с рап името си Черна мисъл.

...
Тарик Тротър е най-известен с рап името си Черна мисъл.
Коментари Харесай

Съоснователят на The Roots Тарик Черната мисъл Тротър казва, че изкуството е било негово спасение: Моето спасение

Тарик Тротър е най-известен с рап името си Черна мисъл. Но преди основният водещ на The Roots да прави музика, той учи изкуство, като посещава уроци в Fleisher Art Memorial в Южна Филаделфия.

Посещавайки първото си учебно заведение по изкуства като дете, Тротър сподели, че средата „ е била неземна за мен. Винаги се усещах като светилище, прикрит драгоценен камък. "

В новите си записки „ The Upcycled Self: A Memoir on the Art of Becoming Who We Are “ Тротър написа, че изкуството е избавило живота му. „ Изкуството, разбирате ли, беше моето избавление, моето избавление, безусловно “, сподели той.

Запитан дали е разкрил нещо изненадващо за себе си, до момента в който написа, Тротър сподели: „ Мисля, че единствено равнището на устойчивост. “

Програмата за стенописни изкуства.

Стенописите на Филаделфия: автобиографията на град 

По подигравка на ориста художникът на графити към този момент има собствен личен стенна живопис, който съгласно него се е появил преди към две години и „ се усеща ужасно “.

„ Но в този момент, в ретроспекция, виждам това изображение и аз споделям: „ Уау, отслабнах малко, откогато тази стенна живопис се появи. “ И по този начин, мога ли да го поправя? Например, можем ли да отидем там и, разбирате ли, да го отслабим малко? "

Тротър отдава заслугата на майка си за това, че е насърчила художника в него. Но тя стана „ пристрастена към уличния живот “, написа той, и беше убита в епидемията от крек през 80-те години. „ Да изгубя майка си по метода, по който го направих, сега, когато го направих, това беше най-лошият ми призрачен сън “, сподели той.

В този миг той осъзна: „ Не можеш да промениш всички. Не можеш да спасиш всички. “

Но изкуството още веднъж щеше да го избави. Той откри непредвиден помощник в лицето на Ахмир Томпсън, музикант, който по-късно ще отиде под името Questlove. Те станаха като братя, макар че, отбелязва той, са полярни противоположности в доста връзки. Но те се очароваха един различен. „ Да, безусловно. Е, противоположностите се притеглят “, сподели той.

Той написа в записките си, оповестени във вторник, че The Roots са се трансформирали в група „ по взаимно, безмълвно единодушие “. Големият им пробив пристигна с покана да свирят на немски музикален фестивал с предложение за огромен чек. " По това време, да, те ни предложиха евентуално четири хиляди, нещо сходно, което беше голямо. "

Какво си мислеше в този миг? „ Успяхме. Нашето демо и това, което щеше да стане първият ни албум („ Organix “ от 1993 г.), бяха свързани с този първи концерт. “

Като художник, Тротър е бил постоянно разтревожен. Той написа: „ Чудя се дали този... безконечен апетит е към момента гладът на шестгодишно дете, обезверено искащо да преработи идиличния свят, който беше изгорил до основи. “

Попитан дали гладът в миналото го тревожи, той отговори: „ Не, не, гладът не ме тревожи, дребосъче. Това е всичко, което знам. “

И Тарик Тротър споделя в никакъв случай не го е разочаровало. „ Все още не съм се провалил “, сподели той. „ Винаги ли съм в най-хубавия си тип? Не, само че най-лошият ми е съкровището на идващия мъж! “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР