Търговците заредиха витрините с екзотичните мръвки, с които ще ни

...
Търговците заредиха витрините с екзотичните мръвки, с които ще ни
Коментари Харесай

Търговци заредиха витрините с екзотичните мръвки

Търговците заредиха витрините с екзотичните мръвки, с които ще ни глезят за Коледа. Месото идва от целия свят, а стоките от Нова Зеландия, ЮАР и Холандия са предизвикателство както за джоба, по този начин и за кулинарните ни умения.

Една от топ офертите за най-смелите експериментатори в кухнята е филето от крокодилска опашка на цена 97.59 лв. за кг. В рекламата на деликатеса написа, че е с ниско наличие на мазнини и доста богат на протеин, оповестява "Марица ".

Другото щуро предложение е стек от елен. Прието за здравословна опция на говеждото, дивечовото месо ни изкушава с огромно количество антиоксиданти, витамин B6 и B12. Килото на еленското чупи върха със 119.93 лева

Във витрините за меса са подредени и пържоли от кенгуру - с цена 85.66 лева./кг, както и бизонски стек за 99.59 лева./кг. Ако не сте фенове на екзотика и кулинарните опити, може да заложите на нещо по-познато по нашите ширини като цялостен заек - див или домашно отгледан. За традиционалистите е пуйката, цените на която варират сред 5,79 и 6,50 лева за кг.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР