Търговците на коледни дръвчета в САЩ имат оживен сезон тази

...
Търговците на коледни дръвчета в САЩ имат оживен сезон тази
Коментари Харесай

Пандемията на Covid-19 засили жаждата на хората за повече коледен уют

Търговците на коледни дръвчета в Съединени американски щати имат многолюден сезон тази година, откакто американците, които остават по-близо до дома заради пандемията от ковид, жадуват за духа на празника.

Търговците регистрират мощен сезон, който тази година стартира по-рано и продължава да се форсира при започване на декември.

" Хората имат повече време у дома тази година. Те пътуват по-малко, несъмнено, тъй че са у дома и в действителност желаят нещо, което да разпали настроението им поради напрежението от Covid-19, под който са подложени всички ", разяснява Дъг Хъндли, представител на Националната асоциация за коледни елхи. " Коледният дух е огромна мощ по това време на годината и хората знаят, че колкото повече влагат в него, толкоз повече мога да извлекат от него. "

Продажбите на коледни дръвчета в стопанска система №1 в света са нарастнали с 29% до момента през 2020 година, демонстрира изследване на търговците на дребно, направено от Evercore ISI. Наблюдава се наклонността, че хората купуват по-големи дървета и повече украшения за дома.
 По-малко коледни <a href=бонуси през 2020-а, само че двойно повече компании у нас ще дават такива над 1000 лв. " >
По-малко коледни бонуси през 2020-а, само че двойно повече компании у нас ще дават такива над 1000 лв.

Това демонстрира изследване на БТПП

Тенденцията идва на фона на възходящия скептицизъм по отношение на картината за стопанската система през идващите три до шест месеца. Междувременно анализаторите от Уолстрийт не чакат съвсем никакъв напредък, до момента в който имунизацията за ковид не стане всеобща и американците не могат да се върнат към естествения си живот.

Но в този момент продажбите на коледни елхи оказват помощ да се нарисува малко по-оптимистичен роман.

" Хората остават вкъщи и взимат в действителност огромни дървета. На доктрина хората купуват спомагателни венци, гирлянди, по-голямо дърво, когато обстановката е добра и заобикалят спомагателните покупки, когато времената са сложни ", което не се оправдава в този момент, показва анализаторът на Evercore Ед Хайман.

Всъщност всяка година американците купуват сред 25 милиона и 30 милиона същински коледни елхи, дружно с още от 10 милиона до 20 милиона изкуствени, демонстрират данни на Statista. Пожарна охрана този метод промишлеността се прави оценка за 2 милиарда $.
 Технологичният колос, който ще похарчи $500 милиона за коледни <a href=бонуси " >
Технологичният колос, който ще похарчи $500 милиона за коледни
бонуси

Бонусите обаче идват като тласък, тъй че чиновниците да работят макар здравните опасности

" Просто необикновено търсене "

Пандемичната епоха добави нова нотка към така и така мощния дух, който носи това време от годината.

С повишаването на новите случаи се усилва и вероятността честването на празниците тази година да бъде по-интимно и по-близо до дома, което би могло да бъде от изгода на промишлеността, която обслужва тъкмо тази среда.

Това е и повода тази година хората да излязат по-рано, с цел да закупят главния продукт за своя празничен фон. Сега наподобява и че потребителите харчат повече за друга декорация.

" Виждаме доста възторг, може би малко увеличение на размера на дърветата, които хората сортират. Това, което видяхме също, е и повишение на ранните продажби. Много фамилии закупиха и доста други неща, с цел да украсят къщите си ", показва Крис Грегъри, притежател на обект за коледните елхи в Бостън.

Всъщност това е наклонността в цялата промишленост.

Balsam Hill, огромен търговец на коледни дървета, основан в Редууд Сити, Калифорния, записва коледни продажби от месец юли. А голямото търсене се е запазило и до момента.

" Това, което видяхме тази година от пандемията, е просто необикновено търсене на каквото и да било, с цел да направи дома ви по-добър ", сподели създателят и основен изпълнителен шеф на компанията Мак Харман.

Като стопански индикатор обаче коледните елхи могат да бъдат малко комплицирани.

Икономистите се базират на " неприятни артикули " или такива, които в действителност виждат по-голямо търсене, когато приходите спадат. Покупката на коледни елхи остана постоянна по време на последната криза от 2007-2009 година. Тогава, и през двете последни години от Голямата криза, бяха продадени 28,2 милиона дървета.

Харман обаче сподели, че тогава потребителите са купували по-малки дръвчета и по-малко украшения.

" Потребителското доверие е високо, тъй като не виждаме търгуване надолу с цената. Това демонстрира, че хората са оптимисти и са подготвени да влагат, с цел да създадат дома си по-добър. "
 Кой е коледният филм с най-високи доходи в историята?
Кой е коледният филм с най-високи доходи в историята?

Класиката " Сам у дома " не е на първа позиция

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР