Търговците имат свои трикове, които да ви накарат да мислите,

...
Търговците имат свои трикове, които да ви накарат да мислите,
Коментари Харесай

7 оферти на Черния петък, с които ще се прецакате

Търговците имат свои трикове, които да ви накарат да мислите, че спестявате пари, до момента в който купувате избрана стока. Особено дейни стават с наближаването на трескавия финален петък от ноември. Твърде евентуално, съгласно Reader`s Digest, е вместо да спестите, да похарчете повече средства за следните продукти:

Играчки

Всички родители желаят да зарадват детето си с подарък. Противно на упованията обаче на 40% от американците, които считат че най-хубавото време за пазаруване на играчки е този ден, това надалеч не е по този начин. Идеалният интервал, в който можете в действителност да попаднете на ниски цени при покупката на играчки, е 2 седмици преди Коледа. Експертите изясняват пониженията с извършващите се инвентаризации на края на годината.

Телевизори

Според Андрея Уорч, специалист по спестяванията, някои тв приемници се създават особено за Черния петък, което значи, че е прекомерно евентуално качеството да е по-ниско. Съвет, който дават експертите, е да ревизирате продуктовия код. Ако този номер го няма на уредите в други магазини, определеният от вас тв приемник е от партида, създадена точно за този ден.

Фитнес уреди и спортни артикули

Похвално е, че не чакате Новата година, с цел да започнете да спортувате. В този случай обаче януари се оказва най-изгодното време за замяна на оборудването. Ако сте от 76-те % мъже и 87-те % дами, които са запалени по спорта, изчакайте времето след Новата година. Тогава можете да попаднете на понижения от 40 до 90 %.

Дигитални камери

Търпението до късния януари или февруари, откакто е минало Международното ревю за потребителите на електроника, ще ви спести много финанси. Тогава се демонстрират най-търсените и нови модели. Повечето участници се пробват да продадат най-актуалните устройства, по тази причина е прекомерно евентуално да попаднете на положителни предложения за по-стари модели, които не са съумели да се продадат.

Зимни облекла и аксесоари

По думите на Уорч, в случай че избирате подарък на някой непосредствен, Черният петък е добър вид. Но в случай че става въпрос за вас, изчакайте до февруари. Тогава е краят на сезона и се чакат високи понижения. Най-често срещаната оферта в деня за извършване на покупки е " Платете едно, вземете две ". Имайте поради обаче, че това не са най-изгодните оферти, защото тъкмо тогава зимният сезон е в разгара си.

Инструменти

8 от 10 американци си купуват нови принадлежности най-малко един път годишно, съгласно изследване на Fat Wallet. И за тези артикули се оказва, че не е най-хубавото време последният ноемврийски петък. Вместо това, денят, в който от тях се прави максимален оборот е денят на бащата и тогава търговците в действителност понижат цената на редица принадлежности.

Всичко от магазин на Apple

Почти невероятно е да се откри iPhone под $1000 в магазините на Apple на Черния петък, написа Reader`s Digest. От компанията имат процедура да дават ваучер на стойност $50 на всеки, който си купи остарял модел iPhone. Ако се впуснете в това предизвикателство, надали ще спечелите доста, с изключение на $50, само че сигурно ще изпуснете външните търговци, като Walmart или Best Buy, които оферират действителни понижения на артикули на Apple.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР