Търговският център Plovdiv Plaza ще отвори врати на 22 ноември.

...
Търговският център Plovdiv Plaza ще отвори врати на 22 ноември.
Коментари Харесай

Мегамолът в Пловдив отваря на 22 ноември

Търговският център Plovdiv Plaza ще отвори порти на 22 ноември. В него ще бъдат ситуирани търговски обекти на световноизвестни марки като Zara, H&M, ИКЕА, LC Waikiki.

В идващите месеци гамата от марки ще бъде разширена с обекти на Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Oysho, Pull&Bear, ССС Shoes&Bags, LC Waikiki и H&M, както и International Celebrity Brands (ICB), US Polo, Sergio Barone.

Модната International Celebrity Brand (ICB) ще открие първия си магазин в България в Plovdiv Plaza, а измежду международните марки, които ще може да се видят там, са JENNIFER LOPEZ, DKNY, GAUDI, JESSICA SIMPSON.

Първи обект в Пловдив ще открие и Massimo Zardi, предлагащ стилни мъжки и дамски обувки, чанти, кожени дрехи и аксесоари от естествени материали. Търговският център ще одобри и магазините за аксесоари и бижута Invoke, Imiks и My Silver. С отварянето на комерсиалния център на 22 ноември своя първи магазин в Пловдив ще открие и веригата за часовници SWATCH.

Търговската повърхност на Plovdiv Plaza е 35 хиляди кв. м. В постройката му ще бъде ситуиран и съвременен офис център, който ще разполага с разгъната застроена повърхност от 12 хиляди кв. м, независим вход с лоби и връзка с мола. Търговският център ще има също три надземни паркоетажа с 1200 места, както и 50 външни паркоместа и 50 в под земята паркинг.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР