Търговският център е първата спирка от националното турне на най-цветното

...
Търговският център е първата спирка от националното турне на най-цветното
Коментари Харесай

Delta Planet Mall отваря с първия по рода си флашмоб във Варна и 4-дневен маратон

Търговският център е първата спирка от националното турне на най-цветното премеждие за деца  – " Маргаритка “.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна.

Гигантска сцена за четиридневен маратон от концерти, занимания за дребни и огромни и доста дарове. В това ще се превърне  в дните от четвъртък, 28 март,  до неделя – 31-и, най-големият новооткриващ се търговско-развлекателен център Delta Planet Mall.

Началото ще бъде в 14,00 ч на 28 март, когато е огромното разкриване. Мястото е централният вход, на бул. " Сливница “ 185.

Първите 200 гости, напазарували за над 50 лева в деня на откриването, печелят подаръчен ваучер за 20 лева За задачата би трябвало единствено да покажат касовата записка от направената покупка на щанд " Информация ".

Най-енергичните и любознателни посетители на Delta Planet Mall, които посетят 5 от многочислените събитие в мегацентъра, ще получат късмет да завоюват пътешестване за двама в Европа. Ентусиастите ще бъдат улеснени оптимално, защото събитията на територията на мола ще бъдат на всяка крачка и във всеки момент след формалното разкриване.

Във всеки от празничните дни ще има огромни флашмоб-изненади, проведени от учебно заведение за танци The Center, школата по танци " Art Dance ", артистите от Държавен куклен спектакъл Варна, Детска театрална академия Питър Пан.

Черешката в артистичния коктейл ще е оперен флашмоб, който ще е първият по рода си във Варна. В него ще вземат присъединяване над 80 реализатори - одобрени имена от оперната сцена, носители на награди и известни имена от театъра, операта, балета, поп музиката  от Варна и от цялата страна. Хор и солисти от Държавна опера Варна ще изпълнят известни хорове от опери, в това число - Наздравицата от " Травиата “. Финалът не невижданото прекарване ще бъде Nessun dorma от " Турандот “.

Четири часа след огромното разкриване - в 18.00 ч., на равнище сутерен стартира концерт на Владимир Ампов - Графа.

Delta Planet Mall е и първата спирка от националното турне на най-цветното премеждие за деца  – " Маргаритка “.  Най-малките посетители ще получат по занимателен метод отговорите на значими въпроси, които са в основата на построяването на положителни привички.  Подаръкът на " Маргаритка “ и " Приказки до безкрайност “ за децата на Варна ще бъде особено Мъпет шоу, което ще стартира тъкмо в 11 часа на 30-и март.

Няколко часа по-късно стартира огромният ваучър за порасналите деца. В 16 часа равнище сутерен ще е във притежание на тийнидолите Павел и Венци Венц, Дара, Михаела Маринова, 4Magic, Йоана Димитрова, Ева Пармакова. Звездите на " Вирджиния рекърдс “ ще бъдат разполагаем на младите си почитатели за фотоси и подписи.

Магнетична точка за дребни и огромни с авантюристичен дух ще бъде Galaxy центърът на равнище 1, където в четирите дни от 16 часа ще се организира Workshop на тематика " Създай обичан воин! “.

В последния ден от забавно-приключенския маратон – 31 март, партерното равнище на Delta Planet Mall ще бъде във притежание на най-малките посетители, които в 11 часа ще могат да се потопят в интерактивната куклена интерпретация " Трите феи “, а в 17 ч. ще бъдат посетители на " Градинката на Пухчо “.

Открито студио на Радио ENERGY ще излъчва онлайн в народен ефир празничния маратон под покрива на Delta Planet Mall на 28,29, 30 и 31 март от 14 до 17 часа и ще разиграва доста награди, предоставени от наематели в комерсиалния център.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР