Търговският мениджър „Ключови клиенти“ на „Ломско пиво“ – Борислав Жеков

...
Търговският мениджър „Ключови клиенти“ на „Ломско пиво“ – Борислав Жеков
Коментари Харесай

Шеф под прикритие от първо лице за изпитанията на формата

Търговският управител „ Ключови клиенти “ на „ Ломско питие “ – Борислав Жеков поема задачата от управлението да премине всички съществени равнища в производството като новак, с цел да се запознае с мотивацията на служащите от първа ръка. Той има 20 години опит в пазара на бири и дава отговор за връзката с националните хипермаркети и с локалните търговски вериги. Приема работата си в компанията като предизвикателство, тъй като бизнесът се развива и разраства, а присъединяване си в „ Шеф под прикритие “ като опция за същински контакт.

- Трудно ли взехте решението да участвате в предаването?

- Не бих споделил, че мъчно взех решение да вземам участие в предаването. Бях гледал някой от епизодите в предходния сезон и несъмнено привлякоха моето внимание. Знаех, че индивида под прикритие е подложен в много комплицирани, от време на време и комични обстановки и за мен представляваше интерес да ревизира по какъв начин аз бих се справил с сходно предизвикателство.

- Кой бе най-силният Ви претекст за присъединяване във формата?

- Най-силния претекст за мен беше да употребявам опцията да се срещна в елементи с индустриалния развой, както и да схвана какво стимулира служащите да извършват служебните си отговорности и на какъв брой % са отдадени на работата си.

- Как обяснихте на чиновниците снимането на предаването? Успяхте ли да опазите тайната до края на фотосите?

- Обяснението за снимане на предаването беше, че съм включен в една стратегия към бюрото по труда, задачата на която е да разпространява бизнеса в Северозападна България и в същото време да включи в него хора без работа, които желаят да останат в родния си край. За задачата едното от местата което са избрали да снимат е пивоварната в гр. Лом. Що се касае до опазването на тайната, мисля, че се оправих доста добре. Доказателство за това са техните реакции, както и израженията на лицата им в деня на истината, когато им се разгадавам.

- Кой миг от присъединяване Ви се стори най-труден?

- Като съпоставям обстановките при които са сложени участниците под прикритие в другите епизоди, несъмнено при мен сложните моменти са най-вече. Най-труден за мен се оказа моментът, в който трябваше да вляза във вана при фотосите в цеха за ферментация. Ваната беше мокра и хлъзгава, а стълбата не беше крепко укрепена. Бях много обезпокоен от това да не падна, само че се концентрирах оптимално и мисля, че не съм го посочил.

- Имаше ли миг по време на фотосите, когато искахте да се откажете?

- Вече споделих, че при мен сложните моменти бяха доста, само че в нито един от тях не съм си помислял да се отхвърлям. След като съм се хванал на хорото, играя го до края.

- Какво от присъединяване Ви бе най-голямата изненада във връзка с компанията и служащите?

- Останах извънредно прелестно сюрпризиран от отношението на служащите към мен и от метода по който ме одобряваха. От самото начало ми се довериха и ми разрешиха независимо да се включа в процеса. Дадоха ми опция незабавно да се усещам част от екипа.

За тях аз бях безусловно чужд, само че без значение от това те ме позволиха доста покрай себе си. С изключителна лекост ми разказваха за себе си, споделяха ми своите проблеми, някой от които доста персонални. Видях хора, които без значение от проблемите и компликациите през които минават, са запазили своето достолепие, човещина и най-много възприятието си за комизъм.

- Отрази ли се присъединяване Ви в предаването на метода на ръководство на бизнеса?

- По-скоро се отрази в метода на ръководство на човешките запаси на компанията. Създадохме нови стратегии за образование, развиване и израстване за чиновниците, които желаят да се развиват дружно с нас.

- Какво бе първото, което променихте в компанията си след присъединяване си?

- Направихме структурни промени, които разрешават на всеки чиновник да има пряк контакт с управлението. Целта им е да сме по-информирани за персоналните проблеми на всеки един от хората ни, с цел да можем да сме по-съпричастни при положение на потребност.

- Бихте ли предложили на други компании да вземат участие в "Шеф под прикритие "?

- Категорично ДА! Участието в предаването беше едно доста прочувствено и потребно преживяване, което надвиши упованията ми.

Следете Фейсбук страницата на предаването за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на "Шеф под прикритие” във Vbox7 , а задачите епизоди на предаването гледайте в NOVA PLAY .

Вижте какво описаха за Vesti.bg част от останалите участници в „ Шеф под прикритие “:

Шеф под прикритие: Бях обезпокоен, че ще ме разпознаят и стана

Управител: Всеки почтен и ефикасен бизнес би трябвало да се покаже пред обществото

Шеф под прикритие: В първия ден получих бъбречна рецесия

БГ шефове под прикритие - вижте фотоси ПРЕДИ и СЛЕД
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР