Търговските площи и индустриалните и логистични площи са другите големи

...
Търговските площи и индустриалните и логистични площи са другите големи
Коментари Харесай

Нови марки ще наемат магазини

Търговските площи и индустриалните и логистични площи са другите огромни сегменти на имотния пазар в страната, които въпреки че не усъвършенстваха върхове, не престават постоянното си развиване нагоре. Сегментът на комерсиалните площи, който беше най-привлекателен за вложителите през 2017 година, евентуално ще преживее по-висока динамичност – промени в микса на наемателите, трансформации и реконструкции, резултат от смяната на собствеността на някои от комерсиалните центрове, написа в собствен разбор Иглика Йорданова, изпълнителен шеф на Colliers International в България.

Привлекателността на комерсиалните площи ще пораства съразмерно с продължаващото нашарване на микса от наематели. А комерсиалните марки, които стъпват в България и наемат площи в молове и по основните търговски улици, непрекъснато са усилва.

Потенциалът на пазара на индустриални и логистични площи може да се развие, повлиян значително от разрастването на автомобилния бранш. Държавните индустриални зони евентуално ще се радват на възходяща известност с помощта на стратегическата си локация, бърз достъп до огромни пътни артерии и техническа инфраструктура. Изграждането на спекулативни площи също ще продължи, като се чака 55 хиляди кв. м да бъдат приключени през 2018 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР