Търговската верига предлага най-богатия асортимент от прясно изпечени изделия, като

...
Търговската верига предлага най-богатия асортимент от прясно изпечени изделия, като
Коментари Харесай

Модерни технологии и постоянен контрол гарантират качеството в пекарната на Kaufland България

Търговската верига предлага най-богатия подбор от прясно изпечени произведения, като с цел да бъде включен в предложенията всеки артикул се тества авансово от експертите на компанията
 
Качеството е взаимно доверие
Kaufland България предлага най-богатия подбор от прясно изпечени тестени произведения в бранша у нас. Клиентите имат опция да избират от над 60 разнообразни типа, измежду които самун, закуски, сладки печива, багети и чиабати, приготвени на място в пекарните на всеки обект на комерсиалната верига в страната.
Тъй като качеството е изключително значим приоритет за компанията, тя държи да работи с доверени сътрудници. За да предлага в действителност пресни и качествени артикули в своите пекарни, Kaufland работи с общо 13 снабдители, 6 от които са потвърдени български производители и фамилни компании с наложени обичаи в хлебарството и сладкарството, с които споделят идентични визии за високото качество на продукцията.
Търговката верига работи целогодишно с тях и по този метод подсигурява и че над 50% от прясната продукция в пекарната й е българска.
 
Kaufland следи за качеството на първо място лично 
Изборът на подбор минава през няколко стадия преди да бъде препоръчан на клиентите във типа и качеството, което те чакат.
Качеството на всеки един от продуктите в пекарните на комерсиалната верига е тествано персонално от експертите на компанията най-малко два пъти , преди да бъде включен в асортимента и препоръчан на крайния клиент.
Експертите на компанията вършат първия първокласен тест и дегустация най-малко три месеца, преди продуктът да стане част от предложенията в пекарната, като го изпичат в особено предопределената за задачата лична професионална  демонстрационна кухня.
 Kaufland България е главен сътрудник на есенното издание на „ Книги за боклук ” Kaufland България е главен сътрудник на есенното издание на „ Книги за боклук ”
Kaufland България е главен сътрудник на есенното издание на „ Книги за боклук “, което ще се организира на 26 септември в София и...
Втори надзорен тест на нововъведените артикули се прави и от експертите по надзор на качеството при приема в централния склад на Kaufland, преди те да бъдат публикуван във филиалната мрежа.
Пробните изпичания и дегустации са начална и извънредно значима част от качествения надзор както на новите артикули, по този начин и на всички сезонни такива като козунаци, питки и други
 
Модерни технологии и специфични стратегии на печене
С мисъл за качеството на крайния артикул Kaufland обръща изключително внимание на тяхното подготвяне на място в пекарните във всеки хипермаркет. Специално подготвените пекари на комерсиалната верига пекат по модерна технология в основани особено за задачата съвременни и професионални конвектомати.
 Kaufland предлага пилотно на пазара багрен домакински текстил с 0% вода от българския производител „ Аглика “ Kaufland предлага пилотно на пазара багрен домакински текстил с 0% вода от българския производител „ Аглика “
Kaufland предлага пилотно на българския пазар първите текстилни произведения за дома, направени по революционен способ с 0% вода. Иновацията...
Тестените произведения се изпичат по авансово заложени стратегии, съобразени със спецификите на подготвяне на всеки един от тестените артикули и съгласувани авансово с производителите на продукцията.
Програмите са съобразени със характерната температура, степен на мокрота и дълготрайност на печене на всеки един от другите артикули, с цел да се подсигурява, че са отмерено и качествено изпечени и имат същински усет и мирис.

Винаги пресни
Пече се няколко пъти дневно по тъкмо избран проект няколко пъти дневно, създаден особено за всеки от хипермаркетите и съгласуван с търсенето и желанията на клиентите. По този метод се подсигурява, че тестените произведения са прясно приготвени във всеки миг от деня.
 Kaufland България се включва в самодейността на УНИЦЕФ „ Отново на учебно заведение с бизнеса “ Kaufland България се включва в самодейността на УНИЦЕФ „ Отново на учебно заведение с бизнеса “
Kaufland България се причислява към самодейността на УНИЦЕФ „ Отново на учебно заведение с бизнеса “ (Back2School with Business). В п...
След всяко печене, преди продуктите да бъдат изложени на витрината, пекарите наложително управляват плътността и цвета на печивото, както и неговата вътрешна температура, която би трябвало постоянно да бъде над 75 градуса – симптом за това, че изделието е отмерено и качествено изпечено.

Регулярен първокласен надзор
Веднъж изложени на витрината, свежестта и качеството на продуктите се управляват регулярно от експертите по свежи храни на Kaufland в съответния хипермаркет.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР