Търговската верига Kaufland България откри първия си хипермаркет във Велико

...
Търговската верига Kaufland България откри първия си хипермаркет във Велико
Коментари Харесай

Kaufland откри първия си хипермаркет във Велико Търново

Търговската верига Kaufland България откри първия си хипермаркет във Велико Търново. С инвестиция от близо 25 милиона лв., подбор от над 17 000 продукта и локален екип от над 100 индивида това е най-модерният магазин на компанията в цялата страна.

Хипермаркетът разполага с към 6000 кв. м. застроена повърхност, от които малко над 3000 кв. м. са комерсиална повърхност. Паркингът на Kaufland Велико Търново включва над 250 паркоместа. Обектът е построен напълно съгласно новата идея на компанията за оптимално улеснение на потребителите и още по-добра работна среда. Магазинът дава отговор на най-новите стандарти за екологично и енергийно дейно строителство и е оборудван със системи, щадящи околната среда.

Специално за обекта си във Велико Търново Kaufland България компанията построи и безвъзмездна електрозарядна станция за зареждане на електрически автомобили, обезопасена детска площадка и специфична пътека за хора с нарушено зрение, която обезпечава безвредното им напредване и достъп до хипермаркета.

Това е първият хипермаркет на Kaufland България с напълно стъклена входна фасада, която разрешава още по-голям достъп на естествена светлина.
 Снимка 409336
Източник:

Устойчив сътрудник на българските производители, комерсиалната верига предлага на търновци над 4500 продукта, създадени у нас, като 80 от тях са локални оферти от района на Велико Търново.

Сградата е с новаторска " зелена " климатична система, която комбинира отопление и изстудяване. Тя не употребява горива, а остатъчната топлота от хладилните витрини и пространства, с цел да отоплява през зимата и разхлажда през лятото. Хипермаркетът има и последно потомство LED осветяване.

Kaufland Велико Търново е 59-ият хипермаркет на веригата в страната. С него компанията стъпва в 34-ти български град. През 2019 година следва комерсиалната верига да разшири логистичната си база в с. Стряма и да работи по създаване на своя пети хипермаркет във Варна. Междувременно Kaufland ще продължи с модернизацията на обектите си в цялата страна. От стъпването си на българския пазар досега компанията е вложила близо 1,4 милиарда лв..
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР