Търговска верига от Полша стъпва на пазара в Северозападна България.

...
Търговска верига от Полша стъпва на пазара в Северозападна България.
Коментари Харесай

Търговска верига от Европа стъпва в Северозапада

Търговска верига от Полша стъпва на пазара в Северозападна България. Първият магазин с марката „ Pepco “ ще е във Враца, като това ще се случи до края на тази година, написа „ Конкурент “.

Информацията беше доказана от шефа на Търговски център „ Суми “ Христо Игнатов. „ Да, имаме контракт с полската верига. От няколко месеца преговаряме за привличането на вложител от толкоз сериозен диаметър. Очакваме до края на годината техният обект да бъде открит. Той ще се намира на 2-ия етаж на ТЦ „ Суми “, изясни Игнатов.

Полската верига „ Pepco “ е една от желаните марки в Европа за евтини и качествени дрехи. Създадена е преди 12 години и непрестанно се уголемява. Агресивното й държание на пазара в България е обвързвано с откриването на 60 магазина до 2021 година Във Враца ще е първият в Северозападна България нейн обект, най-близо веригата има магазини в Ловеч, Плевен и София.

Идването на „ Pepco “ е част от амбициозната стратегия, която осъществят през тази година в ТЦ „ Суми “. От няколко дни комерсиална верига „ Зора “ разшири комерсиалната си повърхност, като се „ качи “ на партера и разкри втори търговски обект. В него се предлага бяла техника, тв приемници и мобилни телефони. В приземния етаж на „ Суми “ са останалите артикули на комерсиалната марка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР