Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България отново

...
Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България отново
Коментари Харесай

Тя мечтае да остане в своето семейство. Ти можеш да сбъднеш мечтата й!

Търговска верига Фантастико и Сдружение SOS Детски селища България още веднъж си партнират, с цел да подсигуряват качествената фамилна грижа и уютната фамилна Коледа за децата, младежите и фамилиите, обхванати в стратегиите на Сдружението.

Фантастико избра да поддържа за трети следващ път SOS идеята, тъй като има вяра, че всяко дете би трябвало да живее в семейство. Затова и акцията, в границите на която всички клиенти на Фантастико могат да оказват помощ, ще тече под надпис " Тя мечтае да остане в своето семейство ".

Кампанията започва на 28 ноември 2019 година и ще продължи до 1 януари 2020 година, като ще обхване цялата комерсиална верига " Фантастико ", под чиято марка развиват активност 42 супермаркета на територията на София, Кюстендил и Елин Пелин.

В интервала на акцията клиентите на Фантастико ще имат опция да създадат подаяние в размер на 1 (един) лев в поддръжка на SOS идеята при заплащане на закупените от тях артикули на касите на супермаркетите. Дарената сума ще бъде удържана дружно с цената на закупените от клиентите артикули. Дарението ще бъде отразено с обособена позиция в касовия бон, издаван на касите на Фантастико.

Събраните средства ще постъпват по сметка на SOS Детски селища България и ще бъдат изразходвани за даването на качествена фамилна грижа за децата от SOS приемните фамилии на Сдружението в София, Перник, Брезник, Велико Търново, Габрово и Трявна, както и за децата, които са в риск да изгубят закрилата на своите родители.

" Радваме се, че с Фантастико вършим към този момент трета акция и партньорството ни е стабилно. Предварително благодарим на всички техни клиенти, които ще дарят в поддръжка на SOS идеята, тъй като по този начин освен даваме късмет на повече деца да порастват в семейство, само че и подсигуряваме тяхната уютна фамилна Коледа ", споделя Валерия Георгиева, народен изпълнителен шеф на SOS Детски селища България.

" Ние знаем, че грижата към децата изисква неизменност и дългосрочност. Това е ангажимент, които няма начало и край, а ние доста ценим приноса на SOS Детски селища за децата в риск в България. Предните ни две акции, бяха извънредно сполучливи и демонстрираха, че доста наши гости са съпричастни с тяхната идея. Затова още веднъж ще предоставим опция на нашите клиенти да поддържат децата в риск, при посещаване на обекти ни " заяви Валери Николов, притежател на ТВ " ФАНТАСТИКО "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР