Търговищенци събраха над два тона помощи за приюта на отец

...
Търговищенци събраха над два тона помощи за приюта на отец
Коментари Харесай

Търговищенци събраха над два тона помощи за приюта на отец Иван в Нови хан

Търговищенци събраха над два тона помощи за приюта на отец Иван в Нови хан. Утре огромен камион ще отпътува от квартал "Въбел ", с цел да закара на нуждаещите се хора дарението. За Нови хан ще замине и Снежна Йорданова - дамата, по чиято самодейност стартира благотворителната акция, описа за Българска телеграфна агенция Светла Манолова - ръководител на НЧ "Развитие-1904 ", подкрепило акцията.

Дарителската акция бе оповестена през август. Стотици жители с положителни сърца от района прегръщат концепцията и подаряват. Събрани са над звук хранителни артикули и перилни препарати. Дарени са непокътнати облекла и обувки, одеяла и други топли завивки.

Членовете на няколко пенсионерски клуба пък са дарили зимнина. "Радваме се на интензивността на хората. В тези нелеки времена, всеки жест на великодушие заслужава възторженостти ", споделя Манолова.

Дами от Велики Преслав подаряват облекла, буркани със зимнина, одеяла, детски облекла и играчки. Разбират за акцията от шуменски вестник.

Местна млекопреработвателна компания обезпечава превоза, доброволци оказват помощ за товаренето на продуктите през днешния ден. Кампанията завършва. Но всеки ден се явяват хора, които желаят да дарят, по тази причина може и да подновим акцията, в случай че от приюта кажат, че имат потребност, добави Светла Манолова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР