Търговище. Прокурор Диляна Стоянова оглави Окръжната прокуратура в града. Това

...
Търговище. Прокурор Диляна Стоянова оглави Окръжната прокуратура в града. Това
Коментари Харесай

Търговище: Прокурор Диляна Стоянова оглави Окръжната прокуратура в града

Търговище. Прокурор Диляна Стоянова оглави Окръжната прокуратура в града. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Варна . Прокурор Диляна Стоянова е с 27-годишен стаж в системата. Тя встъпи публично през днешния ден в служба административен началник – областен прокурор на Окръжната прокуратура в Търговище. Актът за встъпване в служба й бе връчен публично пред колектива от административния началник на Апелативната прокуратура във варна Владимир Чавдаров, който й пожела здраве и професионални триумфи.
Новият административен началник на Окръжната прокуратура в Търговище е прокурор от кариерата с близо 27 години стаж напълно в системата. Диляна Стоянова е приключила юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ през 1991 год. Започва работа като младши прокурор през 1992 година в Районна прокуратура – Търговище. От април 2002 работи като прокурор в Окръжната прокуратура в Търговище.
На 25 юли 2019 година Висшият правосъден съвет единомислещо я избра за административен началник на Окръжната прокуратура в Търговище. Притежава сан прокурор във ВКП/ВАП.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР