Търговище. Поели сме ангажимент и ще помогнем на Община Търговище

...
Търговище. Поели сме ангажимент и ще помогнем на Община Търговище
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Поели сме ангажимент и ще помогнем на Община Търговище да се реновира пътната инфраструктура до завода на „Тракия Глас България“

Търговище. Поели сме ангажимент и ще помогнем на Община Търговище да се реновира пътната инфраструктура до завода на „ Тракия Глас България ЕАД “. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов, който посети през днешния ден част от индустриалните мощ на един от най-големите вложители освен в Търговище, само че и в България, оповестиха от Правителствената осведомителна работа . Извеждащият път от предприятието е извънредно значим, защото по него всекидневно минават ТИР-овете, изнасящи стока. „ Ще вземем решение и ще окажем поддръжка ", съобщи министър-председателят Борисов.
Общо три са производствата на вложителя, които действат – за плоско стъкло, за домакинско стъкло и за автомобилни стъкла. Около 2500 души са заети в главното произвеждане, а дружно със съпътстващите производства и предприятия, работните места, основани от вложителя, са близо 5000.
Кметът на Търговище Дарин Димитров означи, че съществуването на такова огромно произвеждане оказва удобно въздействие за развиването на Търговище. Населението се усилва, хората живеят с добър стандарт, означи кметът и добави, че няма безработица.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР