Търговете за продажбата на общинските части на Транспортна болница бе

...
Търговете за продажбата на общинските части на Транспортна болница бе
Коментари Харесай

Зико пусна търга за 7 млн. лева общинската част на Транспортна болница

Търговете за продажбата на общинските елементи на Транспортна болница бе разгласен от Община Пловдив. След решението на Общинския съвет през септември, кметът Здравко Димитров е пуснал обявлението за наддаването на за двата парцела. То ще се състои на 23 октомври, а документи  за присъединяване ще се одобряват до 20 октомври.
Прочетете още
Местният парламент реши в двата търга за незавършения корпус на лечебницата на ул. " Колхида " с очевидно наддаване на могат да вземат участие единствено академични лечебни заведения на територията на Община Пловдив.

Единият търг е парцела от 415 кв.м,  която начална цена е 369 хиляди лв..  Вторият парцел е част от 7-етажна постройка със застроена повърхност от 1255 кв.м, с начална цена от 6,3 млн. лв..  Депозитът и за двата търга е от 30%, а стъпката за наддаване е 2000 лв..

Продажбата на двата парцела би трябвало да запълнят дупката в бюджета на Община Пловдив в раздела за доходи от благосъстоятелност.  Това е едно от перата, които изостават най-вече при събирането на приходи.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР