Търгаш се опита да извлече печалба от смъртта на Шабан

...
Търгаш се опита да извлече печалба от смъртта на Шабан
Коментари Харесай

Търгаш се опита да спечели от смъртта на Шабан Шаулич

Търгаш се опита да извлече облага от гибелта на Шабан Шаулич, написа сръбският в. Блиц.

Изданието цитира публикация, която популяризира посещаване на погребението на известния артист в Белград. Срещу 40 босненски марки (40 лева) на искащите им се предлага превоз до и от сръбската столица, обяд, а като "екстра " е включена екскурзия в мемориалния комплекс, където се намират тленните остатъци на основателя на социалистическа Югославия Йосип Броз Тито (на власт 1945-1980 г.).

Обявята провокира ужас и гневни реакции измежду доста хора. Някой се пробва да извлече дивиденти от покруса, обявиха доста консуматори на интернет от Сърбия, Босна и Херцеговина, Хърватия, Черна гора и Македония. Всички в един глас жигосаха търгаша, а някои даже приканиха органите на реда да се самосезират. Огънят на възмущението бе подхранен и от обстоятелството, че към момента няма точна дата за церемонията по изпращането на артиста в последния му път.

Дъщерята на Шаулич - Санела и нейният брат Михайло се намират в Германия, където се чака да вземат тялото на своя татко. Музикантът умря след злополука в Германия на 17 февруари. Фаталното пътнотранспортно произшествие бе провокирано от пийнал и недееспособен жител на членката на Европейския съюз. Днес съд във Федералната република постанови виновникът да остане в ареста.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР