Таратор за 4.90лв., шкембе чорба за 6.90 лв, мусака за

...
Таратор за 4.90лв., шкембе чорба за 6.90 лв, мусака за
Коментари Харесай

"Народни цени" в обедно меню на Каваците стреснаха летовници СНИМКА

Таратор за 4.90лв., шкембе супа за 6.90 лева, мусака за 7.90 лева и пилешка чорба за 5.90 лева Това са цените, които новооткрито през юни т.г. бийч заведение предлага на туристите в разгара на летния сезон на плаж Каваците, написа "Флагман ".

За това алармират препатили си туристи, които са снимали за доказателство обедното меню.



„ Народни цени са това. Перфектни за „ богатите” българи и съвсем идентични като тези в Гърция”, твърди сбито, само че с ясно доловима саркастична нотка екскурзиантът.

За тези ястия даже и в най-елитните заведения за хранене на Бургас се заплаща съвсем двойно по-малко. Дори и наложени от години и десетилетия заведения в града не си разрешават да вдигнат цената за елементарна пилешка чорба на повече от 4-4.50лв.

Останалите цени в оповестеното от плажното заведение на Каварна меню не подлежат на коментар, тъй като не е ясно какъв е грамажа, на който се оферират. Съвсем допустимо е агнешкото с масло и свеж лук на цена от 23.90лв. да е не по-малко от 1 кг, само че е по-вероятно да е към 300 грама, майтапят се зевзеци.

Явно това лято Каваците се набива на очи. Именно около плажа там се развихри скандал преди време, откакто стана ясно, че желаят 70 лв. за шезлонг на плажа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР