Танзания със своите 0 болни от COVID бързо се превърна

...
Танзания със своите 0 болни от COVID бързо се превърна
Коментари Харесай

Карантина след море в Занзибар? Няма проблем: Плеймейтка се отдаде на лекции и учене

Танзания със своите 0 заболели от Коронавирус бързо се трансформира в обичаната зимна дестинация на стотици, а за какво не и хиляди българи този сезон. В африканската страна се избавиха от ковид с молебствия, въпреки и по-късно да стана ясно, че първите мъже в страната си отидоха точно от заразната болест.

Виж още: Ива Михалич от " Отдел Издирване ": Как се учи български за роля и каква е тайната за баланс в живота

Именно поради почиващите в Занзибар бе въведена наложителна 10-дневна карантина за всички прибиращи се от Африка. Сред засегнатите бе и плеймейтката Дениз Хайрула, която се пробва да гледа позитивно на нещата. Пред " България Днес " тя споделя, че има проект за своята карантина - ще чисти, ще чете книги и ще гледа лекции онлайн. " След като завърши изолацията, ще си направя ПСР тест, който би трябвало да се изпрати на мейл, даден ми от РЗИ ", споделя хубавицата.

Виж още: Ваня Джаферович го закъса със здравето, търси препоръки от почитателите си

Хайрула е била посрещната още на летището от представители на Здравната ревизия, като тя е дала адрес, на който ще обитава по време на тази карантина. 

Виж още: Екзотична и секси: Жената на Борис Солтарийски

" Направо забравих за маските в Занзибар! Там никой не се опасява от вируса и всичко е толкоз умерено и прелестно. Хората са доста небогати, само че щастливи, спокойни и положителни, за разлика от нас. Имаме доста да учим от тях. Не видях никой да е лаком, сърдит, нервозен и да се скара с някого ", споделя за прекарванията си тя. 

Сега по време на изолацията тя ще се посвети на висшето си обучение. Хайрула е студентка по логика на психиката в Нов български университет и вижда бъдещето си като психотерапевт на частна процедура.

Изображение: https://www.instagram.com/denizhayrula/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР