Танцьорът Атанас Месечков скоро ще се радва на нов дом.

...
Танцьорът Атанас Месечков скоро ще се радва на нов дом.
Коментари Харесай

Наско Месечков вдигна къща в полите на Витоша без да даде една стотинка

Танцьорът Атанас Месечков скоро ще се радва на нов дом. През януари известният хореограф и жена му Кремена ще се нанесат в пространно имение в полите на Витоша, издават техни близки.

По къщата  сега текат довършителни поправки действия, само че до месец ще бъде дефинитивно подготвена. Нуждата от по-голямо жилище се появила, защото преди два месеца фамилията се усили с още един член – дребната Айлин, първородната щерка на Н аско, се появи на бял свят. Кремена пък има две деца от предходен брак, тъй че актуалният им дом към този момент бил стеснен и мъчно се намирало място за всички, написа " Уикенд ".

Според осведомени бисексуалният Месечков не е дал и стотинка за новата къща – тя била купена с парите на брачната половинка му, която разполага със забележително финансово положение. Кремена е притежател на една от най-известните генетични лаборатории у нас и главните доходи в фамилния им бюджет идват от нейна страна. „ Наско се уреди с богата жена и в този момент си живее живота ”, разясняват с известна доза злоба в светските среди.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР