Танцувални джаз импровизации, песни и много изненади очакват публиката на

...
Танцувални джаз импровизации, песни и много изненади очакват публиката на
Коментари Харесай

Коледа идва с песни, танци и джаз на възглавници

Танцувални джаз импровизации, песни и доста изненади чакат публиката на тазгодишния коледен концерт на просветителната поредност " Концерти на възглавници ". Поради огромния интерес и изчерпването на билетите за двата концерта на 15 декември от 11 и 17 ч. уредниците от " Модо България " ще зарадват децата и техните родители с един ексклузивен, който ще се организира в същия ден, с начален час 12.30 ч.

Всички концерти ще бъдат в залата на Съюза на архитектите на ул. " Кракра " №11 в столицата.

 Коледа идва с песни, танци и джаз на възглавници
© "Модо България "

В коледния джаз на възлгавници ще вземат присъединяване певицата Марина Драгомирецкая и музикантите Самуел Ефтимов – пиано, Тодор Бакърджиев – тромпет, и Исак Бенбасат – ударни принадлежности.

Джаз вокалистката е част от състава на мюзикълите " Чикаго " на Музикалния спектакъл " Стефан Македонски " и " Мама миа " на Софийската опера и балет. Участва в триото за известна съветска музика " ы ", както и в The Scarlett Sisters – дамски суинг квартет. Носител е на награди от разнообразни музикални състезания и фестивали, а Lady in Blues е нейният независим план, който показва и на сцената на Празници на изкуствата " Аполония " в Созопол.

 Джаз певицата Марина Драгомирецкая
© "Модо България "

Джаз певицата Марина Драгомирецкая

В музикалното ателие, което ще бъде един час преди всеки концерт, децата ще могат да се срещнат с разнообразни музикални принадлежности, а след него ще бъдат връчени три награди - за най-послушен родител, за най-активно танцуващо дете и за минимален джазмен.

Билетите могат да бъдат купени онлайн тук, в музикална къща " Мюзик плей " на ул. " Шандор Петьофи " 55, както и на място преди концертите при съществуване на свободни места.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Концерти на възглавници (175)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР