Танкове, хеликоптери, огнехвъргачки, скален орел и древни конници са част

...
Танкове, хеликоптери, огнехвъргачки, скален орел и древни конници са част
Коментари Харесай

Огнехвъргачки и танкове в новия клип на Б.Т.Р.

Танкове, хеликоптери, огнехвъргачки, скален орел и антични конници са част от новия клип на "Б.Т.Р. ". Видеото е към песента "Никога преди " и още веднъж е в стилистиката на киното (както и предходните два клипа - "Несбъдване " и "Моята мощ "). Филмовият роман е изпълнен с почит към българския боец и поклонение пред достойната памет на нашите воини. Ултрадинамичните бойни подиуми се прекъсват от величествената появяването на прабългарски хан, която препраща към приемствеността на родния дух.
Стайлингът на групата във видеото е на Кристина Бъчварова. Автор на музиката и текста е Славчо Николов, аранжиментът е на "Б.Т.Р. ". Режисьор на клипа е Петър Петров, специалист във образните резултати. Оператор е Александър Кърцов, а изпълнителен продуцент - Йоанна Валери. Ролята на хана е поверена на създателя на "БагаТур " - Райчо Гънчев, а на боеца - на Енчо Нейков.
За 100-процентовата реалистичност на фрагментите е употребена настояща техника и действителни военнослужещи от нашата войска. Снимките са осъществени на осем разнообразни местоположения в страната.

https://www.youtube.com/watch?v=4rcD2TnXEBw

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР