Тънещата в охота областна управителка на Враца Малина Николова изуми

...
Тънещата в охота областна управителка на Враца Малина Николова изуми
Коментари Харесай

Малина Николова с около 3 000 лева заплата агитира мизерстващи баби да гласуват за ГЕРБ


Тънещата в ненаситност регионална шефка на Враца Малина Николова изуми жителите на село Нефела с несъответстващо държание. Добре облечена и надлежно охранена поради солидната заплата, която получава посредством партията на мощните, госпожата тежко пристъпи в родното си село, с цел да организира предизборна среща. Възрастните баби и дядовци обаче гледаха наконтената дама и даже не се вслушваха в предизборните й пропаганди, че в случай че гласоподават за ГЕРБ, ще живеят по-добре. По принцип на всички е ясно, че в случай че гласоподават за ГЕРБ, тя персонално ще продължава да живее добре.

Е по какъв начин да го създадат, като тънат в бедност поради това, че точно държавното управление на ГЕРБ непрекъснато усилва пенсионната възраст, а за годините на неотклонен труд получават скромните към 200 лв. пенсия?

Хората, които всекидневно се чудят по какъв начин да свързват двата края недоумяваха по какъв начин е допустимо олигархията да живее по този начин надалеч от действителността и да има наглостта да омайва хората, когато наближат избори. Та, припомниха си и този път жителите на с. Нефела националната мъдрост, че „ утолен на гладен не има вяра. “ /shok-news.com
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР