Танаисте каза, че застъпничеството от юнионизма е изплатило дивиденти“ при

...
Танаисте каза, че застъпничеството от юнионизма е изплатило дивиденти“ при
Коментари Харесай

Застъпничеството на юнионистите „изплати дивиденти“ при промяната на търговските правила след Брекзит, казва Мартин

Танаисте сподели, че застъпничеството от юнионизма е „ изплатило дивиденти “ при смяната на комерсиалните съглашения за Севера след Брекзит, когато новата договорка беше оповестена.

Micheál Martin сподели, че в този момент е миг, който „ би трябвало да схванем “ в интерес на хората в района и на целия остров.

Министърът на външните работи приказва след среща със страните от Стормонт в Белфаст, когато беше разкрито съглашението, контрактувано сред DUP и държавното управление на Обединеното кралство.

Съгласно съглашението би трябвало да се правят рутинни инспекции след Брекзит на артикули, изпратени от Англия до крайни дестинации в Северна Ирландия отстранени.

Червената лента след Брекзит за превозване на артикули от Англия до Северна Ирландия и към единния пазар на Европейски Съюз ще остане, само че командният документ предлага ограничения, ориентирани към понижаване на размера на търговията, нужен за потреблението й тежък бюрократичен път, с прогноза, че 80 % от стоките към този момент ще се движат без ру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР