TAMPA. Флорида (AP) — Ръководителят на асоциацията на бейзболните играчи

...
TAMPA. Флорида (AP) — Ръководителят на асоциацията на бейзболните играчи
Коментари Харесай

Ръководителят на съюза на играчите Тони Кларк се надява, че униформите за 2024 г. скоро ще бъдат променени след оплаквания

TAMPA. Флорида (AP) — Ръководителят на асоциацията на бейзболните играчи Тони Кларк се надява, че униформите за 2024 година скоро ще бъдат изменени след недоволства от неговите членове.

Униформите, проектирани от Nike и създадени от Fanatics, бяха подложени на критика от играчите за панталони които са ненапълно транспарантни и за надписи, емблеми на ръкавите и номериране, които са по-малко обемисти и явно по-малки.

„ Просто не очаквате да водите диалози за униформи “, сподели Кларк в четвъртък след среща с Ню Йорк Играчи на Янките. „ И по този начин, имайки ги, аз се надявам и това се връща към това, което предложихме преди, като вдигнахме телефона и разговаряхме с всички забъркани хора, имайки известна оценка за хората, които обръщат внимание на това в този момент, може би повече, в сравнение с бяха преди да е почнала пролетта. ”

Напоследък мненията на играчите се забавиха.

„ Спокойно е, тъй като коментарът, който се предлага, допуска, че властимащите обръщат внимание на опасенията, които с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР