ТАМПА, Флорида (AP) — Мигове след като Tampa Bay беше

...
ТАМПА, Флорида (AP) — Мигове след като Tampa Bay беше
Коментари Харесай

Бейкър Мейфийлд развълнуван от стремежа на Buccaneers да запазят ядрото на списъка в свободната агенция

ТАМПА, Флорида (AP) — Мигове откакто Tampa Bay беше отстранен от плейофите на NFL, Baker Mayfield приказва за идното предизвикателство, пред което са изправени Buccaneers в опитите си да запазим надарен състав дружно този отвън сезона.

„ Казах незабавно след мача с Детройт... да изградим печеливш тим и да си върнем доста от основните елементи, от които се нуждаехме, с цел да продължим това бягайте и го подобрявайте, би трябвало да се създадат някои жертви, ” сподели доста пътувалият куотърбек в сряда, откакто завърши тригодишен контракт на стойност $115 милиона, с цел да остане с Bucs.

Сделката идва неотложно. на звездния ресивър Майк Евънс, който подписа двугодишен контракт за 52 милиона $, с цел да остане също.

Ветеранът Лавонте Дейвид (една година, 10 милиона долара) ще се завърне за 13-и сезон, до момента в който генералният управител Джейсън Лихт продължава да работи по удължение на контракта за левия състезател Тристан Уърфс и дълготрайна договорка за All-Pro safe Antoine Winfield Jr.,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР