Тъмнооката красавица Пенелопе Крус е сред най-известните испански актриси. Известно

...
Тъмнооката красавица Пенелопе Крус е сред най-известните испански актриси. Известно
Коментари Харесай

5 неща, които не знаете за Пенелопе Крус

Тъмнооката хубавица Пенелопе Крус е измежду най-известните испански актриси. Известно е, че тя е една от музите на режисьора Педро Алмодовар, както и че е омъжена за чаровния Хавиер Бардем. Но знаехте ли, че Пенелопе Крус е асистент на Майка Тереза?
Представяме ви няколко интерсни обстоятелството за нея, които е трърде евентуално да чувате за първи път.

Тя е желала да стане балерина
В продължение на 9 години Пенелопе Крус е вземала часове по балетни танци. Даже има белези, които потвърждават това. " Всички мои пръсти на стъпалата са изкривени ", споделя през 2000-та година. Когато най-накрая решила да стане актриса, танцовите й години й помогнали доста. " Ако не се бях научила на дисциплинираност през всичките тези години в света на танците, щеше да е доста, доста по-трудно ", споделя Пенелопе Крус в изявление за CBS.

Станала е актриса с помощта на Педро Алмодовар
Да, Пенелопе Крус е една от музите на Педро Алмодовар. Още преди да стартира да се снима за него, тя е очарована от режисьора и по-специално от кино лентата му " Ела, завържи ме! ", който я въодушевява да стане актриса. " Никога не съм била толкоз въодушевена и знаех, че това е, което желаех да върша ", описа още Пенелопе. Тя стартира да търси сътрудник. След първото прослушване й споделят, че е прекомерно млада: " Върнете се през идната година ". Но се върнах идната седмица и още веднъж ме върна вкъщи. Така на 15 години Пенелопе Крус открива сътрудник, преди да играе в първия си игрален филм " Хамон, Хамон " на 17-годишна възраст (където за първи път е на плакат дружно с Хавиер Бардем).

Тя е първата испанска актриса, която получава " Оскар "
През 2009 година Пенелопе Крус печели " Оскар " за най-хубава поддържаща актриса за " Вики, Кристина, Барселона " на Уди Алън. Така тя става първата испанска актриса, която печели влиятелна златна статуетка. Нека отбележим: Съпругът й Хавиер Бардем също е първият испански артист, спечелил " Оскар " за ролята си в " Няма място за старите кучета " на Джоел и Итън Коен през 2008 година

Използва дубльор за " Карибски пирати: В непознати води "
Защото е бременна! В края на четвъртата част от сагата " Карибски пирати " Пенелопе Крус към този момент е в седмия месец от бременността. За да не се забележи заобленото й коремче, актрисата употребява дубльорка за тялото си, която не е никой различен, а сестра й Моника.

Снимки: Getty Images/Guliver
5. Тя е била асистентка на майка Тереза
" Да прекараш една седмица с майка Тереза? Бях по-развълнувана да направя това, в сравнение с да се фотографирам в най-големите филми. " Пенелопе Крус е човеколюбец: тя пътува в Непал, с цел да се срещне с тибетски деца или на острови в Тихия океан, с цел да помогне на децата, пристрастени към опиатите. Тя също по този начин пътува до Уганда и Индия, с цел да придружи майка Тереза в клиника с прокажени. " Когато сте там, се чувствате по-полезни, в сравнение с сте били през целия си живот ", споделя още Пенелопе Крус.
Източник: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР