Тъмнокожа гувернантка от Сиера Леоне успя да вдигне накрак полицията

...
Тъмнокожа гувернантка от Сиера Леоне успя да вдигне накрак полицията
Коментари Харесай

Гувернантка от Сиера Леоне влезе в полицията в Поморие и шашна всички: Кувейтци ме плениха!

Тъмнокожа гувернантка от Сиера Леоне съумя да вдигне накрак полицията в Поморие и Бургас, откакто подаде сигнал в полицията, че е била отвлечена. 28-годишната жена се появила в полицията в Поморие и алармирала, че е държана в плен от семейство кувейтци, които живеят в село Каблешково.

Жената се оплакала пред органите на реда, че работодателите й я отвлекли от родината й и срещу волята й я довели в България, където тя била подложена на систематичен тормоз, държана под ключ и принуждавана да работи в дома на похитителите, написа " Монитор ". Освен това по думите й кувейтците й прибрали всички документи за идентичност, с цел да не може да избяга.

Заради покъртителния роман служителите на реда незабавно организирали светкавична акция до Каблешково, където станало ясно, че чужденката е спретнала жестока неистина. " Похитената " дама в действителност работела при семейство кувейтци, само че напълно непринудено. Ден преди да подаде сигнал в полицията, тя се скарала с работодателите си и решила да им отмъсти, като ги натопи в похищение, оповестява изданието.

Разследването открило, че персоналните документи на младата жена са в нея, дружно със забележителна сума пари. Тя имала извадена работна виза и покана за работа, подписали с нея и трудов контракт.

По случая е формирано досъдебно произвеждане и следствието продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР