Тъмнокож военен е участвал в ликвидирането на последиците от аварията

...
Тъмнокож военен е участвал в ликвидирането на последиците от аварията
Коментари Харесай

Тъмнокож е участвал в ликвидирането на последиците в Чернобил

Тъмнокож боен е взел участие в ликвидирането на последствията от повредата на Чернобилската АЕЦ. Сензационното изобретение, което звучи като анекдот, е направено от украински публицисти.

Поводът е безумният скандал към сериала на НВО „ Чернобил “. Скандалджиите упрекнаха създателите на извънредно сполучливия сериал в липса на расово многообразие, под което те схващат неявяване на чернокожи?!?! Защитници на равните права очевидно не знаят, че в някогашния Съветски съюз не живеят негри.

Британската сценаристка на „ Чернобил “ Карла Мери Суит се опита да изясни това, само че нещо не й се получи и абсурдът единствено се задълбочи.

И тук се притекоха на помощ украинските публицисти от изданието theБабель. Те откриха тъмнокож ликвидатор, както се назовават участниците в битката с последствията от чернобилската повреда.

Мъжът се споделя Игор Хиряк, роден през 1967 година и сега живее в град Череповце.

Той е служил в 210 потонно-мостова бригада – това е съединяване на инженерните войски на Украйна, което е било основано в Киев. В състава му е влизала частта № 75110, където е служил Хиряк. Тя е взела участие в ликвидирането на последствията от Чернобилската злополука от април 1986 до ноември 1990 година

През април 2016 година Игор Хиряк е разгласил в обществените мрежи снимка от Чернобил, в това число благодарствена грамота за „ образцово осъществяване на дълга към Родината “. /РИА „ Новости “
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР