Тъмнокож полицейски служител в Сейнт Луис, Мисури, беше прострелян от

...
Тъмнокож полицейски служител в Сейнт Луис, Мисури, беше прострелян от
Коментари Харесай

Простреляха тъмнокож полицай. Помислиха го за престъпник

Тъмнокож полицейски чиновник в Сейнт Луис, Мисури, беше прострелян от собствен сътрудник, помислил го за нарушител, заяви „ Фокс нюз “.

Инцидентът е станал по-рано през тази седмица, когато 38-годишният служител на реда – чието име не се загатва – не е бил на работа. Близо до неговия дом обаче служители на реда подгонили нарушители, които откраднали кола.

Полицаят чул виковете и се притекъл на помощ на своите сътрудници, взимайки служебното си огнестрелно оръжия. Един от обвинените бил ранен в крайници, до момента в който различен бил задържан от силите за сигурност.

Трето лице обаче е съумяло да се измъкне. При идването на 38-годишния служители на реда неговите сътрудници му заповядали да легне на пода. Секунди по-късно въпреки всичко го разпознали и му споделили да се изправи и да тръгне към тях.

В този миг обаче различен служител на реда влезнал през вратата и видял изправения тъмнокож, който не бил в полицейска униформа. Стрелял. Мъжът е бил ранен и настанен в болница за лекуване.

В изказване на полицията след случая се споделя, че служителят на реда, разкрил пукотевица, „ не разпознал “ своя сътрудник. Силите за сигурност не разкриха имената на лицата, взели участие в случая. Знае се единствено, че те са били опитни служители на реда.

Простреляният чиновник е с 11-годишен стаж в полицията, до момента в който другият служител на реда е поставил униформата преди осем години. По случая се води следствие.

Наскоро 17-годишен младеж беше убит от полицейски чиновник по простъпка. Полицаят се опита да убие кучето на младежа, само че в последна сметка улучи момчето, което умря от раните си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР