"Тъмница, мръсотия и наркомани в неподдържаната горичка, която е доста

...
"Тъмница, мръсотия и наркомани в неподдържаната горичка, която е доста
Коментари Харесай

Тъмнина и мръсотия по пътя към Психото

"Тъмница, нечистотия и наркомани в неподдържаната горичка, която е много рискова, тъй като нееднократно от нея изкачат дрогирани младежи. " Така четец на Plovdiv24.bg разказа атмосферата по уличката, водеща към Психодиспансера в Пловдив.

"По улицата всеки ден минават стотици хора, които са принудени на виждат мръсотията, да вървят по платното тъй като няма тротоар и никакво осветяване. Има ли някой който да вземе наложителни ограничения за обезопасяване на тази улица? Молим да съдействате и прекосяването на работещите и пациентите на Диспансера да бъде умерено. "
Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с кмета на регион "Западен ". Димитър Колев разясни, че въпросната улица е благосъстоятелност на УМБАЛ  "Свети Георги ".
"Ние не може да се разпореждаме с непознат парцел ", безапелационен бе той, само че се ангажира с осъществяване на акция по разчистване на региона. 
Що се отнася до наркоманите, той въпреки всичко напомни, че подвластните получават метадона си в Диспансера и по тази причина се постанова да употребяват този път.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР