Тъмните кръгове под очите могат, както никое друго кожно състояние,

...
Тъмните кръгове под очите могат, както никое друго кожно състояние,
Коментари Харесай

Малка тайна за свеж поглед без тъмни кръгове под очите

Тъмните кръгове под очите могат, както никое друго кожно положение, да ни накарат да изглеждаме изморени и по-възрастни. Дори пачият крайник в ъгълчетата на клепачите не могат да нанесат тези провали върху външния тип.

Основните аргументи за тъмните кръгове ги знаем – липса на сън, прекомерно взиране в компютъра (т.нар. резултат на синята светлина) и невъздържание с алкохол предходната вечер.

Но въпреки всичко дано напомним какво кара тъмните кръгове да се появяват под очите тъкмо от отмалялост.

Дали ще имате или не тъмни кръгове и какъв брой открояващи ще са те, зависи от цвета и дебелината на кожата в този сектор. Тъмните кръгове в действителност са от отразяването на светлината от кръвоносните съдове, които са под кожата.

Когато сме изморени, кръвоносните съдове се уголемяват и светлината се отразява по този начин, че тъмните кръгове наподобяват по-наситени.

Без значение каква е повода за тъмните кръгове към очите ви, сме сигурни, че ви се желае да ги изтриете като с гумичка. Просто хоп, и да ги няма. Е, допустимо е.

 Maybelline Maybelline

Maybelline Instant Anti Age Eraser е мултифункционален артикул, който прикрива, озарява и освежава деликатната област към очите и служи за контуриране.

Съдържа дестилат от годжи бери и пептиден комплекс Haloxyl. Продуктът усъвършенства структурата на кожата, хидратира и покрива тъмните кръгове, тъй че да сте с огрян взор през целия ден.

Някои от качествата, които харесват доста на пробвалите към този момент новия коректор на Maybellinе , са комфортната опаковка и моменталният резултат

Коректорът се завърта един-два пъти, с цел да се появи артикул на върха на меката гъбичка. С нея леко потупвате зоната под очите и единствено за секунди тъмните кръгове са изчезнали, сиянието на погледа се е върнало и цялото лице наподобява по-младо.

Припомняме, че верният метод да нанасяте коректор за най-благоприятен резултат е под формата на триъгълник, чиято основа е долният клепач, а върхът стига до основата на скулите.

 Maybelline Maybelline

Можете да вземете по-светъл и по-тъмен колорит на Maybelline Eraser и да контурирате лицето си като същински експерти.

Коректорът може да се употребява за прикриване и на други дребни недостатъци – тъмни петна, белези от акне и така нататък

Kоректорът е разполагаем в разнообразни нюанса и можете да го откриете в дрогериите и магазините за козметика.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР