Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, но Сираков

...
Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, но Сираков
Коментари Харесай

Тити: Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, но Сираков ги спря

" Тъмни сили желаеха да се доберат до Левски, само че Сираков ги спря ", разкри някогашният член на Народно събрание на клуба Константин Папазов. Той приказва по най-актуалните тематики и проблеми във футболния Левски, откакто бе освободен от поста си на последното Общо заседание на акционерите.

„ Силно се надявам, да не съм аз този член на Надзорния съвет. В положителни връзки съм с Иво Ивков “, отговори Тити на въпрос дали той е индивидът, който изпълнителният шеф на Левски желае да съди.

" Всичко от А до Я по прехвърлянето на собствеността е моя постановка. На 10 юни в символ на признателност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско успокоение. Остави ги да се нас*рат. Всичко е свършило “, съобщи още Папазов.

„ Ако с нещо съм горделив за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с Palms Bet. Господин Борисов не беше осведомен с това, само че подписахме със 70% по-висок контракт. Palms Bet е действителният избавител на Левски. От 2014 година се пробват да се доберат до Левски. Това са ракови формирания. Наско Сираков е онкологът, който съумя да в профил тези ракови болести. Този видеозапис, който изтече демонстрира биволското самообладание на Сираков. Пред Левски има голям небосвод “, сподели Тити.

„ Ще благодаря на Ники Михайлов, тъй като игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато дадена неточност на даден човек, води до такова отношение. Ники не заслужава една неточност да го вади от състава, тъй като през предишния сезон резервира един куп сухи мрежи “, приключи Папазов.

По-рано денем от Palms Bet разкриха, че общата сума, която са вложили в клуба възлиза на над 5 милиона лв. и прецизираха, че досега в ръководещото сдружение „ Р.С. Консулт “ АД няма постъпило нито едно документално послание на ПФК Левски АД, с което да се изиска преразглеждане на Договора за ръководство или искане за прекратяването му. Позицията на генералния спонсор пристигна в отговор на рецензиите към компанията от страна на треньора на Станимир Стоилов и изпълнителния шеф на клуба Ивайло Ивков.

" Изключително неприятни взаимоотношения със спонсора на клуба, безсмислени разногласия в последните месеци. От 4-5 месеца не вървя благополучен на " Герена ". Аз нося цялата отговорност чисто спортно-технически. Аз обичам диктатурата в един футболен клуб. Изпълнителният шеф си носи отговорността за финансите, а аз за спортно-техническата част. Напоследък има извънредно доста разминаване и кавги. Тези неща би трябвало да бъдат изчистен ". Това разкри Стоилов по време на срещата на сдружението " Левски на левскарите ".

" Не гледаме в една посока със притежателя (Наско Сираков), с генералния спонсор и с сътрудниците от Управителния съвет и от Надзорния съвет. Схемата е сбъркана изначално. Нарекох я шизофренна. Считам, че има спор на ползи в това да си спонсор, сътрудник и да искаш да управляваш. Скоро аз няма да виждам смисъл от моето наличие на " Герена ", в случай че това продължи по този начин ", съобщи Ивков на същото мероприятие. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР