Тъмни облаци са надвиснали над Герена и не е случайно.

...
Тъмни облаци са надвиснали над Герена и не е случайно.
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Левски продължава с продажбите. Не само на играчи...

Тъмни облаци са надвиснали над " Герена " и не е инцидентно. От много време нещата не вървят в " Сухата река ", която по всичко наподобява скоро ще залее сините, които са заровили главите си като щраус, и не престават да се надяват на знамение, касаещо финансите на клуба и бакиите, които са забъркани с Национална агенция за приходите. Левскарите дължат милиони на страната, а Наско Сираков и в сряда направи път, с цел да вземе пролонгация, а сините да вземат лиценз, за който работи крепко и президентът на БФС - Борислав Михайлов, а против това синът му Ники М. получава титулярно място, с цел да се излага качествено, както стори това и в мача против Черно море.

Дали татков Ники се излага, тъй като толкоз може, или по този начин пък би трябвало... Мнозина си задават този въпрос, който има един отговор, несъмнено. Оказа се, че сините настойчиво и обезверено не престават да търсят купувачи на конвертируемите си играчи, само че наред с това припечелват и някой лев от странични дейности, разбирайте мачове. По време на зимната подготовка на тима, извършена в Дубай, част от контролите на Левски останаха " на мрачно ", а както Lupa.bg ви осведоми, не беше инцидентно.



Много букмейкъри извадиха от своите листи срещите на 26-кратните първенци, в които се получиха странни резултати. Сините паднаха и от следващите анонимници, което надали толкоз е учудило някой, гледал лятото срещите им с Хамрун Спартанс в евротурнирите, само че въпреки всичко...

Наско Сираков, който персонално стопира даренията от почитателите за Национална агенция за приходите, е съумял да вкара тима в нова скица, този път с Черно море, научи Lupa.bg. Във Велико Търново отборът на Бащата на верния футбол загуби с 0:1, хвърляйки в шок ултрасите на сините, само че се оказа, че мачът е бил решен на друго равнище. Lupa.bg се добра до информация, че малко преди срещата на стадион " Ивайло " е било взето решение по какъв начин да приключи тя, с цел да може да се припечели още някой лев.

И не инцидентно коефициентите варираха в диапазона от 1.50 до 1.70 за триумф на Левски и от 4.00 до 6.78 за победа на символичните посетители от Варна. Оказа се, че срещата е била извадена от програмата на някои от водещите
букмейкъри, което ясно демонстрира накъде клонят везните... Получава се един тип: " Думам ти, дъще - сещай се, снахо! ".

От в този момент има подозрения и за гостуването в неделя на Левски в Благоевград, за където ставките вървят от 1.39 за наследник триумф и за 7.85 - 8.00 за победа на Пирин, който се бори за своето оцеляване.

В същото време клубът от " Герена " продължава да търси разновидности да продаде своите конвертируеми играчи, само че нещата не им се получават. Сините отхвърлиха предложения за Хосе Кордоба, а сумата напълно не е била за изпускане - към 2.3 милиона евро. И това в случай, че тимът от Сухата река не се бори за нищо през този сезон, а по всяка възможност няма да влезе и в шестицата. След отхвърли, Наско Сираков опитал да стартира футболиста, само че към този момент офертата била с към половин милион по-ниска, което към този момент не задоволявало клуба, дължащ милиони на Национална агенция за приходите.



Именно към организацията почитателите правеха дарения от известно време, с които сините погасяваха вноските, само че самият Сираков персонално стопирал това, защото се обявяваше обществено, когато сумата е задоволителна за месеца. Това не се харесало на шефа и голмайстор №1 в историята на Левски, по тази причина той предпочитал да не престават да постъпват безотчетни пари, а когато пристигна време за нова вноска, още веднъж да се прави " дарителска акция ".

Схемите му били разкрити и това не се харесало на избран кръг хора, измежду които и някои от авторитетните почитатели на тима. На този стадий Сираков има поддръжката на ядрото на агитката, формирано от някои фракции, които също съумяват да вземат по нещо, което отделят от личния си бюджет редовите и почтени последователи.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР