Тъмната страна на светлините на прожекторите далеч не е за

...
Тъмната страна на светлините на прожекторите далеч не е за
Коментари Харесай

Звезди с психически проблеми

Тъмната страна на светлините на прожекторите надалеч не е за подценяване. Наскоро Марая Кери приказва намерено за психологичните проблеми, от които страда, а точно - биполярно разстройство.

Много други холивудски звезди признават, че постоянно получават паник-атаки, имат тревога и тежки депресии.

Това не е по никакъв начин чудно, защото през множеството време те са подложени на голямо напрежение. Представете си, че живеете в свят, в който нямате право на нищо интимно - и всичко, което ви се случва, от нова обич до разлъка или загуба на непосредствен човек става пред очите на всички. Няма по какъв начин това да не промени душeвността.

ВИЖТЕ ЗВЕЗДИТЕ, КОИТО ПРИЗНАВАТ, ЧЕ ИМАТ ПСИХИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ - СНИМКИ

Случаят на Мерилин Монро
 Мерилин Монро Мерилин Монро
Тя е една от иконите на Холивуд освен за предишния век, а и през днешния ден. Защото нейните филми са приети за класика, а самата Мерилин Монро продължава да бъде модел за подражателство на всички актьори от шоубизнеса. Мадона, Гуен Стефани, Лейди Гага, Кристина Агилера... Това е единствено малко част от звездите, въодушевени от актрисата.

Но тя умира едвам на 36 години, откакто е прекалила с успокоителни, предписани й от нейния психиатър. Майката на Мерилин страда от шизофрения, в резултат на което тя не е в положение да се грижи за щерка си. Момичето има тежко детство, което ще остави тежък отпечатък през целия й живот.

Актирсата страда от тревога, меланхолия, бодърствуване, някои даже считат, че е имала биполярно разстройство. Спасение тя намира в успокоителните, към които развива привързаност. И в последна сметка, откакто тя гълтам смъртоносна доза от тях, Мерилин Монро, една същинска легенда на Холивуд си отива едвам на 36-годишна възраст.

От дневниците на актрисата през днешния ден се вижда, че една от най-красивите и мечтани дами в света е страдала надълбоко и е била извънредно несигурна в себе си.

Тя е и образец за това какво може да аргументи славата. И че от време на време нашите мисли и усеща могат да ни завлекат на дъното, даже когато всичко в профил наподобява прелестно.

11 млади звезди, които умряха трагично прекомерно рано (СНИМКИ)

Звезди, които се лекуваха от зависимости

Звезди, които са имали проблеми с чашката

Звезди, които умряха преди да навършат 30 (СНИМКИ)

За още любопитно наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР