Тъмната история на град Блек Ривър Фолс, чиито жители полудяват

...
Тъмната история на град Блек Ривър Фолс, чиито жители полудяват
Коментари Харесай

Тъмната история на град Блек Ривър Фолс, чиито жители полудяват

Тъмната история на град Блек Ривър Фолс, чиито поданици полудяват … През цялата човешка история се появяват селища, които като че ли притеглят всички неприятни неща към себе си, придобивайки славата на прокълнати места. Едно от тях е дребен град в американския щат Уисконсин, който в миналото е превзет от странни бедствия, убийства, полуда, безпорядък, безкрайни свади, поклонници на Дявола, призраци и демони. Градът Блек Ривър Фолс е учреден през 1839 година от Джейкъб Сполдинг – притежател на дъскорезница. Той построява парцела си върху земя на индианците Хо-Чънк (Уинебаго). Работниците стартират да идват в дъскорезницата, а откакто научават, че там има добра работа, стартират да идват всеобщо заселници, най-вече германци и норвежци. През 1890 година този град към този момент се счита за доста проспериращ и прелестен, само че тогава като че ли черен облак пада върху него. Всичко стартира с няколко извънредно мразовити и дълги зими. Оборудването на дъскорезницата не работи добре, служащите студуват и няколко заводи би трябвало да бъдат затворени. Настъпва апетит, защото снежните стихии и сланите нарушават доставките на храна от други места. Избухват епидемии от няколко инфекциозни и рискови заболявания едновременно.


Градът, който преди няколко години се е развивал добре, стартира бързо да губи популацията си и да запада. Всичко е толкоз ненадейно и необичайно, че се популяризират клюки, че група поклонници на Дявола са освободили демони и са донесли проклинание над селището. Безработицата пораства, хората гладуват, измръзват, страдат от тежки депресии. Който може бяга в други градове, само че мнозина остават, живеейки с вярата, че всичко това скоро ще свърши. Но това е единствено началото … Насилието се усилва внезапно, хората безусловно се бият за всяка дреболия и броят на закононарушенията нараства. Но най-лошото е, че мнозина стартират да деградират и дегенерират. Те си нанасят доста жестоки пострадвания и се самоубиват. Градът потъва в същинска полуда. Хората ненадейно стават нападателни, държат се необичайно и нелогично. Например, една жена, в опит да се отърве от кожно неспокойствие на гърба си, се полива с масло и се възпламенява. Друга жена изпада в транс и всички я мислят за мъртва, след което я погребват. Но след малко време някои се усъмняват в гибелта й и изравят ковчега. Намират мъртвото й тяло, а ръцете й са със следи от жестоки отхапвания. Фермер обезглавява всичките си пилета, а по-късно опожарява фермата си, вярвайки, че е обладана от Дявола. Момче изпада в транс, и когато излиза от него, изгубва способността да приказва за няколко месеца.


Веднъж, известен артист идва в Блек Ривър Фолс, надявайки се да завоюва пари от концерта си. Но, той скоро изоставя тази концепция и стартира да прави дъски Уиджа. По-късно е открит да се скита из града и да яде живи кокошки. Четете още: Историята на баронесата върколак от Париж и нейната крипта Появява се някой, който прерязва гърлата на кравите във фермите и провежда палежи на къщите. Една жена обикаля и чупи всички стъклени прозорци, които види. Всички мислят, че хората полудяват поради Демони или призраци, които ги обладават. Ужасени са, само че не знаят какво да създадат. Фермер се заключва в плевнята си, изравя дупка и поставя в нея пръчка динамит. Навежда главата си над дупката, извиква: „ Ето ме, и Господ върви с мен! “, и взривява динамита. Скитник е приютен от семейство, с цел да вечеря с тях. Изведнъж, той взима нож и стартира да го забива във врата си. Жена изпада в суматоха, отива в гората и се пробва да се задуши с забрадка. Мъж споделя на четирима от приятелите си, че желае да им покаже нещо значимо до релсите. Когато отиват там, той ги избутва под минаващия трен, след което изчезва. Няколко души в града излизат в студеното време и непринудено се оставят да умрат от измръзване. Много хора са открити мъртви в домовете си, умрели от апетит, макар, че в къщите има храна. Един мъж се напива до гибел в бар, а различен се самоубива, като изяжда цигарени фасове, а трети поръчва пиво и по-късно се прострелва в главата.


Много поданици са изпратени в лудници, а лекарите не схващат за какво внезапно всички и изцяло полудяват. Една жена, уверена, че е преследвана от Дявола, събира трите си деца, води ги до езерото Санта Круз и по-късно умерено ги удавя едно по едно. В различен случай, две момчета бягат от вкъщи си, убиват фермер и по-късно сядат на земята в очакване. Братът на фермера отива да го види, само че е убит от младежите. Преди да бъдат арестувани те убиват и служител на реда. Бездомен друмник убива цяло семейство в съня им и по-късно се прострелва в главата. Баща пребива детето си до гибел и удушава жена си. Наскоро разведен мъж прострелва и убива някогашната си брачна половинка и фамилията й посред градския площад. Всичко това продължава към 10 години. През 1900 година лудостта и нещастията внезапно стопират, по този начин както са се появили. Сега, там към момента живеят към 3600 души, а тъмната история на град Блек Ривър Фолс притегля доста туристи. Твърди се, че постоянно се виждат странни неща, призраци и Демони …
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР