Тъмен и мистериозен или светъл и романтичен? Дързък и провокативен

...
Тъмен и мистериозен или светъл и романтичен? Дързък и провокативен
Коментари Харесай

Пролетният грим на 2018-а: между светлината и тъмнината

Тъмен и тайнствен или ярък и сантиментален? Дързък и провокативен или гальовен и шеговит? Гримът на пролетта се включва във безконечната борба сред контрастите.

Всяка от трендовете е толкоз отчетливо изразена, че една жена може да наподобява като 10 разнообразни единствено благодарение на грима.

Секси провокаторка с черен опушен грим или с резултат „ котешки очи “. Парти мацка с брокат или блестящи камъчета. Нежна романтичка с натурални и прасковени нюанси. Закачлива авантюристка с ярки сенки за очи. Изкусна прелъстителка с червени устни. Палаво момиче с взор а ла Туиги.

Коя роля ще изберете зависи от грима, на който ще заложите. Тенденциите са благосклонни към всяка от изброените визии.

10-те топ грим тренда за пролет 2018 наподобяват по този начин:

Черен опушен грим

Грим, с който светлите очи изпъкват още по-силно, а тъмните се трансформират в мистериозна мистерия. Омагьосващ взор, който се реализира с черен молив или очна линия и обилно количество черни сенки за очи.

 ф

Ефект „ котешки очи “

Прецизно обрисуваните очи трансформират погледа в магнит за удивление. Очертаването на окото с черен молив или очна линия е най-малкото, което може да извършите, с цел да постигнете изцяло друга визия.

 ф

Блестящи камъчета

Много гальовен и забавен тренд, подобаващ както за мотиви, по този начин и за всекидневието. Не е належащо да слагате никакъв различен грим на очите. Достатъчно е да залепите няколко блестящи камъчета на случайно разстояние.

 ф

Металически тонове

Още и още искра с брокат и сенки за очи в металически нюанси. Брокатът може да го оставите за специфични мотиви, само че металическите сенки за очи са идеални даже за делова среда.

 ф

Натурален грим

Чиста кожа и искра в очите – това е задоволително за естествено лъчение. Може да си помогнете с коректор или тониращ крем за ободряване на тена на кожата.

 ф

Прасковени нюанси

Романтичен тренд, който „ отваря “ окото и оптически уголемява очите. За по-въздействащ резултат може да нанесете прасковените сенки за очи освен върху горния, само че и върху долния клепач.

 ж

Ярки цветове

Акцентът е в очите. Те са със сенки в ярки цветове – оранжево, синьо, зелено, лилаво и така нататък Устните са без или с неясно червило.

 ф

Червени устни

Пореден поклон към класиката. Червеното червило е най-хубавото женско оръжие за съблазняване. Комбинирайте с лек грим на очите.

 ф

Тюркоазена магия

Ако има цвят, който да изпъква в грима за очи, това е тюркоазеното. А очите, гримирани с него, са като огряни от лазурна светлина.

 ф

Туиги жанр

Извити мигли с няколко пласта серпантина като на известния модел от близкото минало Туиги. В модерния вид миглите са сгъстени по няколко.

 ф
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР